Gigaset SL930A: DECT bostäder Android smartphone

Igår var det dags för Gigaset, en av de stora frånvarande av denna spirande marknad, att lansera ett bostadsområde smartphone. Han meddelade faktiskt SL930A, med A i Android.

Stort namn inom fast telefoni Gigaset hade en trådlös telefon stor pekskärm, SL910, men den var baserad på en egenutvecklad operativsystem. Den nya SL930A inleder för sin Android och ger tillgång till Google Apps (Gmail, etc.) och Play Store.

Gigaset SL930A
Som konkurrerande modeller nyligen lanserat Gigaset SL930A har allt en vanlig smartphone, men i stället för att ansluta till det mobila nätverket via GSM, ansluter den till det fasta nätet via DECT, med hjälp av en medföljande bas eller till och med direkt genom några lådor som Freebox revolutionen.

Lämpligare än en smartphone i ett modernt hus


Några tekniska särdrag finns, men den blygsamma definitionen LCD-skärmen HVGA (480 x 320 bildpunkter) 3,2 tum och dess åldrande Android 4,0 frisättning avslöjar att motsvarar en ingångsnivå smartphone.

Men med Wi-Fi-anslutning, ett bostadsområde smartphone eftersom det har all sin mening i de med fjärrstyrd utrustning från smartphone, till exempel som ett hem automation system eller nätverk musikspelare. En hemtelefon delas av spisen är i detta fall mer lämpligt en eller flera personliga smartphone.

Gigaset SL930A och ytterligare SL930H telefoner finns nu i Frankrike till ett pris av 200 euro, så det här är den dyraste kategorin.

Gigaset SL930A
För att gå vidare
  • Smartphones för sin fasta linje, Panasonic, Philips och AEG
  • Mirage en DECT telefon för smartphone på Essentiel B

Redigerad på 2013/05/11 vid 16:51