Rick och Morty: en bil i utbyte mot en Szechuan sås pot

Det finns ingen anledning att ha en pistol interdimensionella portaler att sanningen är konstigare än fiktion. Speciellt när det gäller den tecknade Rick och Morty skapad av Justin Rolland. Även här på jorden C-137, det finns saker som händer som lätt skulle kunna beskrivas som absurd. Detta är fallet i denna historia som är obegripligt.

Vad skulle du vara beredd att offra för att få sina händer på en burk av Szechuan sås som snabbmatskedjan McDonalds har återskapat extremt begränsad upplaga?

Fans strömmade till Szechuan sås


För dem som inte följer äventyr Rick och Morty, den Szechuan sås är en sås McDonalds mythologized sedan den första episoden av säsong 3 av serien, med titeln Den Rickshank Redemption, där Rick tror är den bästa sås någonsin gjorts av McDonalds. Utom den lanserades i begränsad upplaga.

Den Szechuan sås skapades 1998 i samarbete med Disney, i lanseringen av den animerade filmen Mulan. Kinesiska inspiration, har man föreslagit i flera veckor men har aldrig dykt upp sedan dess 7 oktober 2017 när McDonalds ville tillfredsställa fans Rick och Morty återskapa extremt begränsad upplaga för en dag i USA.

Fans strömmade till sås och McDonalds hade inte förväntat sådan entusiasm: en del förblev tomhänta och även polisen var tvungen att ingripa i vissa restauranger att lugna besviken publik.

Rick och Morty logo

En fläkt dela en pott mot en bil


Vissa fans, tycks det, lyckades få en burk av sås eller helt enkelt rapporterade hem utan att öppna det. När det tog slut på restauranger, började de att sälja på Internet, inklusive eBay, där några krukor når priser över hundra dollar.

En fläkt av serien, Rachel Mary gjorde bästa av allt: efter publicera på Facebook ett foto av hans Szechuan sås potten, fick hon flera förslag. En fångade hans uppmärksamhet: ett utbyte mot en Volkswagen GTI 2004, en bil som säljer för mer än 5000 euro på den använda marknaden, enligt en rapport Justin Chiat. Uppenbarligen hade hon inte tveka.  • En hackad uppdateringar från McDonalds Ogräs Donald Trump
  • McDonalds testar Big Mac distributör
  • Happy Meal McDonalds varv i papp
  • Star Trek: Discovery redan bland de mest piratkopierade serien
  • Fick: Australian street fame på grund av incest av serien!
Redigerad på 2017/10/13 vid 10:09