Fria tillkännager Crystal Freebox att lyckas Freebox HD

Free tisdag lanserat en ny triple play box, kallad Freebox Crystal. Efterföljaren till den nuvarande Freebox HD (V5), antar nykomlingen en ny design. Det tar också fördel av en fjärrkontroll och en omdesignad TV-gränssnitt.

Om spjutspets bostadsområdet erbjudandet om gratis är alltid spelas av Freebox revolutionen behöver operatören inte glömma sin ingångsnivå och abonnenter i icke-särredovisade områden med tillkännagivandet tisdag morgon, en Crystal ny Freebox, tillgänglig omedelbart. Denna nya par lådor (router på ena sidan, TV på den andra) anta en enhetlig vit design, lätt transparent, och levereras med en fjärrkontroll och en TV-gränssnitt reviderad.

Freebox Crystal
Slutet naturligtvis därför den åldrande HD Freebox, som nu ersätts med Freebox Crystal, byggt i en ny röd och vit förpackningar. Den Freebox kit består alltid av två huvud lådor, nu numrerade 1 (Gateway) och 2 (TV-dekoder), kom med sina kablar, en fjärrkontroll för TV och två PLC adaptrar (Freeplugs). Om man tror att allmän sida av erbjudandet, är lådan begränsad till ADSL2 +, till skillnad från revolutionen, vilket indikeras vara förenlig med VDSL2 nyligen aviserats av operatören. Crystal bäddar slutligen en 802.11n WiFi controller och kommer sannolikt att vara utrustad med en hårddisk vars kapacitet har ännu inte klarlagts, dock.

" Nya abonnenter kan dra nytta av den här rutan i dag. Priset på Freebox paketet är oförändrad: 29.99 € / månad i accessnäten områden och 35,98 € / månad i icke-särredovisade områden "Said operatören i ett uttalande. TV: n med en första bukett av 185 kanaler, är fortfarande tillgänglig som tillval, till 1,99 euro per månad och vi hittar olika alternativ med Freebox HD (Multi-TV, telefon till mobil etc. ) vid oförändrade priser.

Freebox Crystal Freebox Crystal
När det gäller fjärr, gratis överger vägen excentriska strand lånat från HD är dags att återgå till en mer konventionell format. TV box gynnar även från ett nytt gränssnitt, också ganska standard, baserad på en inkörsport till tolv element som leder till de viktigaste tjänsterna och funktioner dekodern. Nuvarande HD Freebox abonnenter kan ansöka om att migrera till den nya boxen via sitt konto gränssnitt, en avgift som varierar beroende på tjänsteår.

Crystal Freebox TV-gränssnittRedigerad på 2013/06/11 vid 11:24