Razer Blade: MacBook för spelare slutligen i Frankrike

Äntligen! Razer lanserar eftertraktade bärbara datorer i Frankrike och Europa. Möjligheten att upptäcka de senaste modellerna, fortfarande lockande.

Razer gaming kringutrustning tillverkare erbjuder några år lockande bärbara datorer. Men de har länge varit tillägnad USA. Varumärket gynnades förra året från Dreamhack, den berömda LAN-party Svenska, att lansera försiktigt på vår kontinent på de nordiska marknaderna.

Han erövrade slutligen resten av Europa, säljer allt sitt nya sortiment, med en fransk tangentbord, engelska eller tyska.

Kom ihåg att Razer Blade är spelarna och vad Windows Apple MacBook är kreativa och MacOS: bärbara datorer exklusiva och minimalistisk design som, förutom av emblem på baksidan av skärmen, inte betalar i grälla utformningen av andra datorer kallas spelare. Se själv ...

Razer Blade Razer + Stealth Kärna
Bilderna visar inte det, men Razer Blade finns i ISO och QWERTY layout

Razer Blade Stealth: det polyvalenta Ultrabook


Razer Blade Stealth är definitivt den bärbara datorn av de mest geniala av marknaden. Det är en mångsidig produkt: ultratunn, ultralätt och mycket självständig rörelse, medan högpresterande hem.

För att göra detta, den här modellen helt enkelt integrerade CPU GPU. Men vi kan ansluta via en enda kabel USB-C till en Razer kärndockningsstationen som kan rymma en fast dator grafikkort.

För 1100 euro, bäddar in datorn en Core i7-7500U (a Kaby Lake två kärnor som kör 2,7-3,5 GHz), 8 GB RAM, en PCIe SSD 128 GB och en IGZO skärm 12,5 inches och 2560 x 1440 pixlar.

Du kan klättra upp till 2200 euro med en PCIe SSD och en 1TB Ultra HD IGZO visning av 3840 x 2160 pixlar (det vill säga, en Full HD "Retina").

Vid dessa priser läggs så småningom att Razer kärna, som kommer att vara tillgängliga endast i en andra gång vid en okänd tidpunkt. Det kommer att säljas 490 euro, som kommer att läggas igen priset på ett grafikkort i användarens val. GeForce GTX 1070, till exempel, kostar 480 euro.

En Razer Kärna utrustad därför knappast kostar mindre än en hel dator fast. Men en del användare föredrar att ha bara en dator, om så bara för att slippa synkronisera sina personuppgifter, preferenser eller deras licenser.

Razer Blade StealthRazer Blade Stealth
321 x 206 x 13,1 mm till 1,29 kg

Razer Blade laptop fristående


De som är nöjda med en GeForce GTX 1060 till och med maj i sin tur se till Razer Blade, som bäddar in en. Eftersom Series 10 Nvidia-grafikkort är en påminnelse knappast mindre effektiv i mobila versioner som fasta versioner.

I gengäld är denna modell lite skrymmande och tyngre än Stealth medan mobilen. Det är faktiskt 14 inches, 18 mm tjocklek och 1,9 kg.

Vid 2000 euro och har en Core i7-6700HQ, 16GB DDR4, en PCIe SSD 256GB och en Full HD IPS-panel. Den toppar vid 3000 euro med en 1 TB SSD och en IGZO panel av 3200 x 1800 pixlar. Det har också honom en Thunderbolt-kontakt 3 USB-C och är därför förenlig med Razer Core, även om det är mindre relevant här.

Razer Blade

Razer Blade Pro: motsvarande en stationär dator


Slutligen är det nya Razer Blade Pro en PC (trans) Mobile elegant som inte har något att avundas till en fast uppsättning av PC. Om det är dess pris ...

Denna dator 17 'ger sig ut på 22,5 mm tjock GeForce 1080 GTX med 8 GB GDDR5, Core i7-6700HQ processor, 32GB dual channel DDR4 och 512 GB eller 1 TB 2 TB SSD PCIe RAID 0, en IGZO skärm Ultra HD-kompatibel G-Sync, och till och med en mekanisk tangentbord.

En kompromisslös maskin utom på vikt (3,5 kg) och det pris, som börjar vid 4200 euro.

Alla dessa produkter är eller kommer att bli tillgängliga på webbutik av Razer.
Razer Blade ProRedigerad på 21/10/2016 vid 01:17