SFR SFR kallas nu Altice smartphone

Sakta men säkert, Patrick Drahi, miljardären chef för Luxemburg håller Altice, förbereder SFR namnbytet Altice. En förändring som återspeglar dess önskan att ha ett globalt varumärke som samlar merparten av sina tillgångar. Nu SFR tillhör Altice sedan 2014, då det köptes av Numericable redan Altice egendom.

Namnbytet till ett globalt varumärke tillkännagavs av Patrick Drahi maj 2017. Det verkar dock att detta budskap är svårt att gå förbi de viktigaste berörda kunder.

SFR visar "SFR Altice" som nätverksnamn och abonnenter oroliga


Förändringen har inte tillkännagivits av SFR eller Altice, som kan ha varit ett misstag, men var ändå genomförts torsdag 12 oktober, 2017. Namnet på SFR nätverk som visas på smartphone abonnenter operatören helt enkelt ändras från "SFR" till "SFR Altice". En subtil kursändring, men det är ändå inte gått obemärkt förbi.

Framför allt verkar han ha förstått av kunderna. Några undrade vad som kunde mycket väl innebära "Altice" som visar tweets tillsammans med skärmdumpar som skickas till uppmärksamheten av tjänsteoperatör till Röda torget. Det verkar som om dessa kunder inte förstod vad Altice, de kunder som är Altice SFR kunder eller SFR varumärket är avsett att försvinna till förmån för Altice.

sfr Altice ??? fuq tiken ???

- salt (@snbkhl) 12 oktober, 2017


Sedan i morse jag SFR Altice qlq'un vet vad det betyder?

- Shady (@Laurine_Azn) 12 oktober 2017


Vad är "Altice" bredvid SFR pic.twitter.com/7Q07MHLX1J

- p (@pavllne_est) 12 okt 2017


En förändring som förebådar slutet av namnet SFR


Tjänsten SFR frågade om Twitter har försäkrat kunder tillbaka av denna nya namn: SFR är faktiskt en del av Altice och namnbytet har börjat. Så småningom, enligt Patrick Drahi planen, SFR varumärke kommer att försvinna helt till förmån för Alice, på samma sätt som Numericable har försvunnit till förmån för SFR.

Hej, detta är normalt eftersom SFR är en del av Altice grupp.

- Stöd SFR (@SFR_SAV) oktober 12, 2017


Förändringen kommer att ske under 2018 och då verkar det som SFR och Altice har mer arbete att förbereda SFR abonnenter. Börjar med en generalisering av det nya nätverksnamnet "SFR Altice" på alla smartphones, eftersom det verkar som dessa är särskilt iPhones som berörs.

  • Altice (tidigare SFR) ger sig ut på sin Netflix box
  • SFR bytte namn Altice
  • SFR offer för en gigantisk fel söndag, 8 oktober, 2017
  • SFR ökar mobila planer genom att införa försörjnings Privilege
  • Bug SFR: laddas kunder trots avskaffandet av roaming
Redigerad på 13/10/2017 vid 09:58