6play M6 möter sin service och replay TV på nätet

M6 lanserade 6play idag, en ny plattform för enhetlig nätet tv efterträdare till M6 Replay och W9 Replay.

Lite mer än ett år efter lanseringen av den tredje versionen av M6 Replay, M6 Group (utgivare av Clubic) förnyar igen sin catch-up TV-tjänst.

logo 6play
Precis som Frankrike tv med Pluzz har flerkanalgruppen samlat alla sina kanaler på en enda plattform, omdöpt 6play för tillfället. Men intervjuades av oss, betonar produktchef Audrey Angleys att "Till skillnad Pluzz, innefattar 6play funktioner replay och andra skärmen i en enda applikation".

En flerkanals hemsida och en sökmotor


På webben och på mobila enheter denna enhetlig plattform öppnar främst ny hemsida med innehåll från de tre kanalerna (M6, W9 och 6b), främst spela program, men också ytterligare innehåll. "Besökare kan upptäcka på andra kanaler som liknar dessa program de tittar" säger Audrey Angleys.

En sökmotor, med direkt tillgång till ett program eller en serie, dök också. Det fortfarande inte möjligt att hitta ett program av ämnet det handlar om, men det är en "Ytterligare förbättring".

Vi finner alltså via ett gränssnitt som liknar den tidigare tillgång till live (inte lanseringen av den tidigare versionen, men finns sedan april förra året), till Connect-funktionen interagera med program och fånga upp TV.

6play 01
6play finns nu på webben, iOS, Android och Windows Phone 8. Det finns också på rutan huvud ISP, som de olika kanalerna är lättillgängliga men förblir fack.Redigerad på 2013/05/11 vid 09:15