Radiohead: alle album på Spotify endelig, mod den stigende piratkopiering?

Mens han næsten helt forsvundet fra internettet at gøre opmærksom på sit nye album, bandet Radiohead er endelig tilbage med en hævn. Til bevis, vil den komplette diskografi af gruppen være først tilgængelig på Spotify.

Kunstneren side Radiohead musik on demand tjeneste viser de sidste par dage, at det niende album En Månen formet pool det vil være tilgængelig fra den 17. juni Denne version vil falde sammen med den af ​​skiven kommercielt.

Arbejdet er reserveret til lidt over en måned til Apple Music, Google Play Musik og Tidal. Tre musik on demand-tjenester, der i modsætning Spotify, er kun tilgængelige med abonnement. Men Radiohead og andre som Taylor Swift tror på, at Spotify ikke betaler kunstnerne rimeligt, til skuespil foretaget via sin gratis tilbud.

Relaterede Nyheder: Spotify mod Taylor Swift: vederlag til kunstnere i spørgsmål?

Radiohead En Moon formet pool
Anyway, det sidste album var ikke den eneste, der mangler. For at fuldføre sin diskografi, udgivet Radiohead i dag sit syvende album på Spotify, den berømte i Rainbows udgivet i 2007 og havde uddelt gratis priser. Hans ottende album udgivet i mellemtiden, En konge af lemmer, Der var dog allerede tilgængelig.

Eksklusive mod-produktiv?


Måske de kunstnere og branchen de er klar over karakteren-produktive mod spredning af exclusives. Den TorrentFreak nyheder hjemmeside, deler specialist vier også den sidste episode af hans podcast Steal dette show. Talerne vil afsløre, at de har set en stigning i musik piratkopiering siden fremkomsten af ​​dette fænomen.

Alligevel er det indlysende: ingen forbruger vil købe flere abonnementer, næsten fuldt redundant, for at fylde en lille brøkdel af en manglende katalog.

Desuden diskografi Radiohead desværre stadig desperat fraværende Deezer.

Læs også:
Thom Yorke (Radiohead) tilbyder den første betalende album på BitTorrent
Moby: efter den gratis musik, open source musik


Side Radiohead kunstner på Spotify 10 Juni 2016Redigeret den 2016/06/10 ved 11:54