Manden i High Castle sæson 2 udgivelsesdato afsløret

Serie fans vil blive glad: Amazon annoncerede udgivelsesdatoen for den nye sæson af serien, som var en international succes, Manden i den store fæstning. Efter dystopi vil fylde ses fra, at februar 2017, alle abonnenter på Amazon Prime Video.

Nok til at afsløre mere om den mystiske figur, som kalder sig selv "manden i High slot".

Manden i den store fæstning Sæson 2 tilgængelig 10 februar 2017


Virkningen af ​​den nye sæson Manden i den store fæstning genoptage, som altid, hvor havde stoppet sæsonen 1. søgen of Man i High Slot fortsætter, mens situationen er stadig den samme: USA er stadig under det nazistiske regime siden, i dette univers, den Nazityskland vandt Anden Verdenskrig med Japan. De to medlemmer af Axis delte amerikansk territorium ved at skabe en grænse i Rockies.

Så Resistance fortsætter sin kamp, ​​vil det være muligt at følge fra og med februar 10, 2017. Den første episode vil dog være til rådighed februar 3, 2017 også på Amazon Prime Video, for de mest ivrige fans.


Oplev gratis "Manden i den store fæstning"
I løbet af 30 dage uden forpligtelser på Amazon Prime Video

51117B9VzxL. SX940

Amazon fortsætter med at udvide sin video udbud


Med Sæson 2 Manden i den store fæstning, Amazon fortsætter sin åben krig mod andre streaming video-tjenester Netflix først. Serien, der er baseret på en roman af Philip K. Dick offentliggjort i 1962, blev tildelt Emmy Awards for sin sæson 1.

Amazon Prime Video forventes i 2017, lancering af nye serier at udvide sit katalog over originale og eksklusive serie. Amazon Prime Video er tilgængelig i Frankrig siden december 2016 og er inkluderet i tilbuddet Amazon Prime gigantiske amerikanske e-handel (finde tilbuddet Amazon Prime Video).

  • Amazon Prime Video lancerer i Frankrig og konkurrence Netflix
  • Amazon Video Direct, offensiven mod stød YouTube
  • Amazon Prime Video: Netflix konkurrent til 8.99 dollars per måned

Tips: Få de nyeste kupon koder Amazon
Redigeret den 2017/01/02 ved 16h55