Windows tager endelig understøtter oprindeligt RAW billeder

Windows endelig tager sig af RAW gennem en ny "Camera Codec Pack 'hus, påfyldning, men kun delvis, et stort hul i den inden for fotografering.

Windows Fotofremviser
Støt RAW-filer i Explorer og Windows Fotofremviser i Windows Live Photo Gallery eller anden software at udnytte rammerne Microsoft Media Foundation indtil nu været baseret på installation og vedligeholdes på tredje dag dekodere, såsom kamera fabrikanter. Uvidenhed om denne mulighed blev skubber et stort antal fotografer lit erhverve dedikeret eller til at nøjes med det format software JPEG.

Den "Microsoft Camera Codec Pack" forenkler situationen ved at bringe alene Windows-baserede værktøjer støtte til RAW-formater fra en lang række producenter og kameraer.

En RAW-fil er som en oversættelse angiver bruttoresultat på et kamera sensor forud for enhver behandling. Det giver meget mere fleksibilitet i redigering af et foto, især farvebalancen. I modsætning til JPEG, er det yderligere komprimeret tabsfri, tilbyde bedre kvalitet til en pris af større vægt.

Et tog (eller to) af forsinkelse

Hvis Windows kun delvist fylder forsinkelsen på Mac OS X, som indbygget understøtter RAW siden version 10.4, der blev lanceret i 2005, er kun ikke fordi det kræver stadig en spontan brugerinput, svigtende installeres automatisk af Windows Update, men især fordi listen over understøttede enheder er et skridt bag: nej fortiden (og næstsidste) Canon, Nikon, Olympus eller Panasonic er f.eks understøttes . De mange ejere af Canon EOS 600D, Nikon D3100, Olympus E-P2 og Panasonic GF2 vil være for deres udgifter.

Microsoft har alligevel taget et første skridt mod kræsne fotografer og vi vædde på, at materialisere denne nye ambition ved at opdatere sin hastigt Kamera Codec Pack, som er tilgængelig nu til Windows Vista og Windows 7, i 32 som 64 bit.

Microsoft RAW Codec Pack Microsoft RAW Codec Pack

Hent Windows Live Billedgalleri til Windows.Redigeret den 2016/05/12 ved 16:40