Beats musik, en ny streaming-tjeneste ankommer i USA

En ny musik streaming-tjeneste vil gøre sin debut på markedet på det tidspunkt, den 21. januar. I USA Beats Music bliver lanceret i samarbejde med mobiloperatør AT&T.

Beats musik vil være tilgængelig fra januar 21 Næste for amerikanske internetbrugere. Den musiktjeneste er således afgjort på en streaming af musik marked allerede konkurrencedygtige med mange operativsystemer platforme som Spotify, Deezer, Rhapsody og andre.

Men Beats Musik ejere (Dr. Dre, Trent Reznor, Luke Wood og Jimmy Lovine) var omhyggelig med at underskrive en eksklusiv partnerskab med USA operatør AT&T, der vil integrere tjenesten til sine tilbud. De berørte brugere kan få adgang til et tilbud der kombinerer telefoni og multi-konto til musiktjenesten for $ 14,99 adgang.

Husk, Beats, formået at hæve $ 60 millioner i marts måned. Efter underskrivelsen af ​​indløsning af MOG musiktjeneste i juli 2012, blev denne finansielle tilstrømning til formål at organisere lanceringen af ​​formlen. På det tidspunkt, blev tjenesten også kaldet "Daisy".

Stadig Beats Music tilbyder en lignende abonnement plan, der allerede konkurrence til 9,99 dollars om måneden. Til denne pris, brugeren har adgang til kataloget med den platform, der er 20 millioner aktier. En app på iOS, Android og Windows Phone vil være tilgængelig på udgangen af ​​tjenesten.

Redigeret den 2014/03/04 ved 10:22