Den nye version af 3DMark vender mere mod overclockere

Den seneste version af 3DMark softwarefunktioner en ny komponent til at teste stabiliteten af ​​et system. Denne stresstest henvender sig primært til overclockere.

Futuremark har 3DMark udgiver (i særdeleshed) besluttede at vende mere til hjertet af mål, entusiast søger at skubbe sin konfiguration til det yderste. Det har faktisk tilføjet til den nyeste version af 3DMark en ny komponent kaldet "stresstest", som vil udføre en gradvis stigning i systemet med henblik på at teste stabilitet.

En ny funktion, der henvender sig primært til dem, der praktiserer overclocking og søger at se, om deres indstillinger ikke skader det deres maskine.

I detaljer, vil stresstesten køre en scene fra den berømte benchmark i en løkke, du bestemme længden af ​​2 5 000 på hinanden følgende scener. På scenen, har du et valg af Sky Diver Fire Strike eller 1080p, Fire Strike Extreme 1440p eller 4K UHD, efter den Magt, på din PC.

3DMark Stresstest
For at kvantificere stabiliteten af ​​dit system, software bemærker resultaterne: hvis din overclocking er stabil, skal afstanden mellem de laveste score og højere være så lille som muligt. Ud over en vis grænse, er din pc siges at være stabil.

Hvis dette ikke er tilfældet, kan du henvise til temperatur og frekvens kurver til at opdage overophedning og en lavere frekvens (for CPU som for GPU).

Denne ekstra test er kun tilgængelig på "Avanceret" version af 3DMark, der er til rådighed (saldi) til 4,99 euro på Steam.

Hent 3DMark Windows
Hent 3DMark Android

Læs også:
  • 3DMark: opdaterede grænseflade og nye scene VR
  • 3DMark 2016 til linje deres øjne i virtual reality
Redigeret den 2016/06/27 ved 16:54