Organiser, se, redigere: den bedste gratis software til dine billeder

Fremkomsten af ​​digital fotografering har haft en enorm indflydelse på vores tilbøjelighed til at fotografere alt, og spredning af mobile applikationer dedikeret kun forstærket denne nye vane. Resultat: tusindvis af billeder for at se, kategorisere og redigere i alle tilfælde. Skrivningen her byder på en gennemgang af effektive løsninger, der vil gøre livet lettere for seriel-fotograf, begyndere bekræftet.

Hvis de første digitale kameraer var forbeholdt de mest nysgerrige eller lidenskabelig, men mest for de rige, har produkter og praksis udviklet sig betydeligt siden APN ankom på vores smartphones, sammen med utallige applikationer. Derudover kompakte kameraer nu tilbyder fremragende ydeevne til en reduceret pris. Resultatet er en stadig strøm af billeder endnu mere til at gemme, katalog, at dele, men frem for alt at se og sortere.

I dette valg, vil vi se på de bedste værktøjer i øjeblikket til gode se hendes billeder, organisere hendes en pæn bibliotek og endelig udføre grundlæggende redigering. Som med alle top-software, vil vi fokusere på gratis løsninger, hvis det er muligt let og nem at håndtere.

  • Se udvalget af billedet seere
  • Se udvalg til at organisere sit bibliotek
  • Se værktøjer til at gøre mere med dine fotos
næste side > Redigeret den 2017/12/09 ved 12:05