Seagate har en 60 TB med 3,5-tommer SSD

Seagate afsløret på flashhukommelse Summit SSD rekord kapacitet: 60 TB stablet i en enkelt 3,5-tommer kuvert. Enheden er i øjeblikket teknologi demonstration værdi, men det kunne gå i produktion i 2017 strøm.

17 pladser 3,5 inches hurtigt nok til at akkumulere 1 Po (petabyte) oplagringssted flashhukommelse. Seagate har faktisk afsløret tirsdag ved åbningen af ​​Flash Memory Summit (Santa Clara, Californien), prototypen på en SSD 3,5-tommer visning rekord kapacitet på 60 TB. Associeret med en SAS (Serial Attached SCSI) og menes at virksomheden, SSD bruger hukommelseschips Micron underskrevet (formentlig 3D TLC), og kredser omkring en enkelt controller, hvis præstationer blev ikke offentliggjort.

Disse 60 TB er indeholdt i kuverten af ​​en traditionel harddisk i teorien tilbyder en højere tæthed end den 2,5-tommers SSD 16 TB af Samsung annonceret.

Ud over sin kapacitet, ifølge Seagate holder endnu en rekord: at energieffektivitet med 4 TB nyttige per-watt. For det amerikanske selskab, er de fremtidige SSD'er høj kapacitet bestemt til at vinde i datacenter for virksomheder, der ønsker at øge deres lagerkapacitet uden implementering af nye reoler, og uden at skulle ringe på lagerenheder forskellige, som de gemmer varme data (fælles adgang) eller kulde.

Seagate fremkalder en aktuel tilgængelighed 2017 uden at give yderligere detaljer. Prisen for denne verdenspremieren vil uden tvivl uoverkommelige: til sammenligning forventes 16 TB Samsung at vende rundt 10 000.

Seagate SSD 60 TBRedigeret den 2016/08/10 ved 08:32