Eden: ny mobil planer Bouygues Telecom i detaljer

Efter at fokusere tid på sin nye lavpris Bouygues Telecom farvel til Neo Evasio og pakker, kun seks måneder efter deres sidste opgradering, fornyelse igen sin portefølje af traditionelle planer, som nu hedder "Eden".

Logo Bouygues Telecom
Bouygues Telecom udnytter sin vej til nummer et kundeforhold og tilsigtet disse tilbud til dem, der ønsker en akkompagnement, i modsætning til uafhængige forbrugere, som tilbuddet B&Du er bestemt. Det lover dermed en yderligere forenklet udbud og afslappet, også og især tage flere foranstaltninger for at modvirke de eksterne fristelser:
  • Fra 3 måneder, betyder ændringen planen ikke medføre mere genudnævnelse.
  • Ved afslutningen af ​​den forpligtelsesperiode, vil Bouygues Telecom bede abonnenten til at genoptage 24 måneder ved at foreslå en ny mobil, men til en pris, gange lavere end for en ny kunde, gennem en efterfølgende tilbagebetaling.
  • Ellers vil prisen for gratis mobil plan gælder automatisk, da terminalen er blevet tilbagebetalt.
Hver af pakkerne forbliver naturligt fås med eller uden engagement eller ikke mobil, men det er ikke muligt at begå 24 måneder uden en mobil pakke, som forbedrer førstepræmien i hver af pakkerne.

Priser er generelt lavere, men som regel på bekostning af kvoten for, hvornår strømmen af ​​internetforbindelsen flange til 128 kbps. BT lancerer til gengæld for de "Internet Options" (5, 7 og 14 euro for 250 MB, 1 GB og 2), med hvilken sats vil være i modsætning til en stigning tilsvarende udbud. Nogle niveauer også afstå deres plads til andre, rigere og derfor dyrere.

Endelig abonnenter til eksisterende tilbud vil oftest interesserede i at bevare deres tilbud, medmindre deres anvendelse ville have ændret.

Eden klassiker

Efterfølgende den klassiske pakke, den nye "Eden Classic" udvikler sig jævnt. Hvis hans forgænger beriget med ubegrænset SMS, det nu omfatter adgang til fællesskabet Wi-Fi-netværk for operatøren. Hvad adgang internettet lejlighedsvis. Satser er i bedste lavere, stabil værre, men begge niveauer har desværre forsvundet (3 og 6 pm).

Bouygues Telecom Eden klassiker
Eden slappe

Den nye "Eden relax" fejlagtigt giver ønskerne forenkling, som Bouygues Telecom, da den tre niveauer på fem Evasio det erstatter. Og intet at ødelægge internettet månedlige kvote varierer afhængigt af opkald tid går fra 500 til 350 MB under 3:00. Visual Voicemail, når forbeholdt high-end-pakker, er dog medtaget på anmodning. Det er derfor vanskeligt at udtale sig om udviklingen i taksterne, da der ikke er nogen ækvivalens. Proportionalt, synes de alligevel forbliver stabile.

Bouygues Telecom slappe Eden
Eden smartphone

Den nye "Eden smartphone" lykkes både Neo og Neo smartphone, bevarer de værste af begge: Internet kvote på 1 GB for de første knap lavere priser end i den anden. VoIP er udbredt overvejelse på alle niveauer, og modemet er nu inkluderet brug men fastspænding af 10MB per download er stadig forventes i kraft.

Bouygues Telecom Eden smartphone
Den nye serie af pakker "Bouygues Telecom Eden" vil være tilgængelig fra den 14. oktober 2011.Redigeret den 27/06/2012 ved 07:23