Chrome: en ny beta-plugin optimerer styring og autonomi

Som lovet, annoncerede Google, der arbejdede på forbruget af sin Chrome-browseren med en ny plugin ledelse.

I slutningen af ​​sidste måned, under en diskussion organiseret på Reddit, udviklingsteamet besvaret flere spørgsmål fra brugere. Aurimas Liutikas ingeniør på Chromium projektet, og udtalte: " Vi arbejder aktivt på at optimere batteriet, når Chrome kører i forgrunden eller i baggrunden ".

gogole chrom
I hjertet af problemet, Google siger starten Flash afspiller. På en af ​​sine officielle blogs, siger virksomheden det havde arbejdet med Adobe for at optimere forvaltningen af ​​autonomi bærbare computere. "Når du er på en webside med Flash, vi afbryde klogt bestemt indhold (f.eks Flash-animationer), der ikke centralt på websiden, mens den centrale indhold (en video, for eksempel) vil blive fordelt uden afbrydelse ". Hvis en side element er sat på pause, mens du er interesseret i, skal du blot klikke på det for at starte det.

Denne nye funktion kan kontrolleres direkte i browserindstillingerne. Det er integreret i den nyeste beta og vil derefter være tilgængelig i alle udgaver af ansøgningen.

Forbliver at ud over Flash player, er forbruget overdreven batteri med Chrome også forklares med udvidelser, nogle kører i baggrunden. Tommy Li, en ingeniør involveret i udviklingen indikerer, at yderligere forbedringer vil blive introduceret i de kommende måneder.

  • Download Google Chrome beta

Læs også:
  • Chrome: optimere Google (endelig) hukommelsen ledelse

Download Google Chrome til Windows.Redigeret den 2016/05/12 11:08