Her kunne ligne den nye Google Pixel

Med hensyn til den nye generation af sit flagskib Pixel, Google er så diskrete som muligt. Detaljer fuitent alligevel og endda lov en fotograf til at designe en 3D-model af fremtidens smartphone.

To premium versioner til Google Pixel 2


Google Pixel 2 bør ikke være en smartphone, men en række smartphones. Indretningen vil sandsynligvis være udstyret med en 4,97 tommer skærm opererer i FHD (en opløsning på 1920 x 1080 pixels for en bredde på 16: 9). Det er af samme størrelse som den første model af pixels. Selv de kanter på begge sider af skærmen bør bevares. Den lydstik 3,5 mm bør slettes og erstattes med stereohøjttalere. Din smartphone skal arbejde på en Snapdragon 835 chip, hvis vigtigste hjerte bør være Clocke på 2,45 GHz, er udstyret med 4 GB RAM og en 64 GB lagerplads. Disse præmie funktioner vil gøre denne smartphone telefonen mest avancerede på markedet for små modeller. Navnet på denne kommende smartphone: aborre.

Hans storebror, opkaldt Taimen, skal være udstyret med en skærm på 5,99 tommer OLED fremstillet af LG. Kanten er smallere end aborre, den maksimale lagerplads er 128 GB og RAM stadig 4GB. Det ville være en enkelt kamera på bagsiden med dual LED-blitz.

Google Pixel

En uofficiel video er allerede online


Alle disse oplysninger aktiveret en fotograf med speciale i 3D-modeller af smartphones til at designe en video, der viser, hvad fremtiden kunne se ud Google Pixel 2. Under pseudo koncept Creator, Han har udgivet et dusin videoer af smartphones, der har luften af ​​formelle præsentationer.

Hans seneste kreation viser således en telefon med en fingeraftrykslæser, et sundhed logo "G" ryggen og en lige kant med to knapper. Telefonen er præsenteret i fire farver: mørk blå, grå, rød og orange.  • Pixel 2: 4K-skærm, Android og Snapdragon 835 8?
  • Google annullerer Pixel XL 2 "muskie" for endnu mere fantastisk smartphone
  • Google Pixel 2: en tredje model kaldet Taimen?
  • Google vil tilbyde en ny skærm Pixel for sine smartphones
  • Den næste Google pixel skærm med de buede kanter?
  • Google Pixel XL er afsløret igen Geekbench
  • Pixel: Google afslører to high-end smartphones
  • Huawei har nægtet at producere Google Pixel
Redigeret den 2017/07/07 ved 16h58