Apple løfter sløret for en mus 4 knapper til pc / Mac!

Emnet var allerede leveret flere rygter, er det nu officielt, Apple lancerer en multi-knap mus til Mac-computere sammen med Mac OS-systemer. Mighty Mouse er dens navn (henvisning til den tegneserie af samme navn, har Apple fået ret til at anvende dette navn med Viacom), giver brugeren fire uafhængigt programmerbare knapper. Mighty Mouse har også en rulle bold giver brugerne mulighed for at udføre en vandret rulning (lodret, vandret eller endda diagonalt). Mighty Mouse har en enkelt skrog, ensartet udstyret med berøringsfølsomme sensorer, der fungerer som primære og sekundære knapper.

Apple Mighty Mouse

Med et enkelt klik på den øverste højre eller venstre side af musen, kan brugerne få adgang til funktioner såsom kontekstuelle menuer findes i Mac OS X og andre programmer. Det er muligt at aktivere de to andre knapper Mighty Mouse for at trykke på rulleknappen og sider. Disse knapper kan programmeres til at give brugerne et enkelt klik adgang til funktionerne i Mac OS X version 10.4.2 "Tiger" lignende Spotlight og Exposé, eller at starte et program såsom Safari eller iChat. Mighty Mouse har også en lille højttaler, der udløser en lydeffekt, når en knap eller skiven af ​​denne mus.

Denne nye mus optisk trådløs USB 1.1 er også kompatibel pc. Hun guldmedaljer allerede prissat på 55 € TTC på Apple Store.

For at se denne mus alle vinkler, kan du besøge denne side.

Apple Mighty MouseRedigeret den 13/12/2010 ved 04:47