Super Mario Run på Android: 10 millioner downloads

Efter en boks i slutningen af ​​2016 Apple fans, bliver den første mobile spil udviklet af Nintendo udgivet på iOS december 15, 2016 eventyr Super Mario smartphone landede i marts 2017 Android. Igen, succesen var udnævnelsen selv om det er langt mindre imponerende.

Ugen var alligevel rig i denne ansøgning downloads til Nintendo. Spørgsmålet er, hvad der vil være omregningskursen for den betalte version.

  • Hent Super Mario Run til Android, Super Mario Run til iOS

10 millioner downloads på en uge


Super Mario Run er tilgængelig for Android-enheder på Play Butik, da 23. marts 2017. En uge efter sin løsladelse, er det tid til at gøre regnskabet: de optegnelser over anvendelse mere end 10 millioner downloads. Succes har derfor været på stævnemøde, men det er ikke en rekord.

Til sammenligning havde iOS version af programmet blevet hentet 40 millioner gange i den samme periode, selv om, hvad angår markedsandele, iOS tegner sig kun for 17,9% af smartphones mod 81,7% til Android (sidste kvartal 2016). Hvad satte dille Super Mario Run perspektiv.

Super Mario Run

Hvad vil være den omregningskurs Super Mario Run til Android?


Hvis Android smartphone ejere ikke har modtaget Super Mario Run med den samme entusiasme som Apple fans, som tegner sig for Nintendo er naturligvis antallet af downloads, der bliver til køb. Super Mario Run er gratis, men en betalt den fulde version er tilgængelig til en høj pris: 9.99 euro.

Hos Apple, konverteringen er meget lav: af de mere end 90 millioner downloads, der tilfalder Super Mario Run iOS siden sin udgivelse, har kun 4% forvandlet til køb, eller lige under 4 millioner. Fans af Super Mario på Android vil de få deres kreditkort lettere?


download:
  • Super Mario kørsel for Android
  • Super Mario kørsel for iOS

Se også:
  • Kør Super Mario ankommer på Android smartphones
  • Det er det, Super Mario Run til Android er tilgængelig (gratis)!
  • Super Mario Run ankommer (endelig) på Android
  • Super Mario Run allerede downloadet 25 millioner gange

BoutiquePrixDétails
Fnac Marketplace187,90 €udstilling
Pixmania214,00 €udstilling
TopAchat229,90 €udstilling
TopAchat229,90 €udstilling
Ubaldi232,00 €udstilling
Redigeret den 2017/03/29 ved 24:57