Golden Galaxy: Samsung smartphone til en anden ventil formaliseret

En uge efter Hennessy, Samsung nylig formaliseret en ny clamshell smartphone kører Android, Galaxy Golden. For det koreanske marked, denne model nyder godt af højere specifikationer.

Det er stadig ikke Galaxy mappe, men det kommer tæt på, så det ser ud til, det er den samme model: Galaxy Golden har to touch-skærme Super AMOLED 3,7-tommer skærm alle to en definition på 800 x 480 pixels, der er anbragt på samme måde som i Hennessy - en foran og den anden inde ledsaget af et alfanumerisk tastatur. Smartphone, der kører på Android 4.2, og kan anvendes åben eller lukket, alt efter brugerens behov.

Samsung Galaxy Golden
For resten af ​​specifikationerne, kan vi regne med en dual core Snapdragon-processor clocket ved 1,7 GHz, to sensorer billeder af 8 megapixel kamera med LED-blitz på bagsiden og 1,9 megapixel foran. Det understøtter 4G LTE, indeholder et 1820 mAh batteri og har specifik anvendelse til Samsung, som S Sundhed og Nem-tilstand. Det er den tid alt, der er kendt af denne terminal, som snart vil blive solgt i Sydkorea til en pris på 799.700 won, eller cirka 535 euro.Redigeret den 2013/08/21 ved 18:10