3 Gb / s: SFR tester hurtigere at fiberkablet

Hvem ville have troet? Kablet tager forrang for fiberen. I det mindste delvis. SFR moderselskab faktisk testet kabel internetadgang med mere end 3 Gb / s klient.

Mens SFR netop har øget sit kabelnet til 1 Gb / s, der matcher fiberen ned flow, dets moderselskab forbereder det næste skridt.

Gruppen Altice og Cisco netværksudstyr maker udsendte en pressemeddelelse, hvori de hævdede et kabel-relaterede hastighedsrekord. De rent faktisk nå "Mere end 3 Gb / s pr klient" i faste forhold.

Sammen med internet marketingmedarbejder Gigabit Altice eksperimentere SFR sidste DOCSIS 3.1. Det breder sig til de nye Cisco routere, hvormed den skubber grænserne for, hvad der indtil for nylig kaldte SFR fiber koaksial opsigelse. Over eksisterende koaksialkabler, så det nåede lidt over 3 Gb / s pr klient, og godt 7 Gb / s pr segment. Et segment er en masse kunder, der deler den samme adgang. Dette svarer til GPON FTTH aksel, med hvilken 64 til 128 klienter deler 2,5 til 10 Gb / s alt efter tilfældet.

Ved en senatshøring, ejeren af ​​SFR pralede selv for at have en oplevelse i 10 Gb / s. Bestemt, med passende udstyr til begge sider, idet fiberen er blevet indsat for FTTH opnår 100 gange højere datahastigheder. Men til dato har ingen konkurrent kommunikeret på bedre priser end 1 Gb / s.

Læs også:
Boks THD SFR ende af "fiber" og prisstigninger
Patrick Drahi, SFR: "Jeg implementere kabel"


foliet F
Plug F "fiber" koaksial SFR

Bedre priser til skade for kabel styrke


Den DOCSIS 3.1 forbedrer derfor de maksimale flow. Men for at opnå dem, skal vi bruge al den båndbredde til internetforbindelsen på bekostning af tidligere var forbeholdt tv-kanaler.

Vi må derfor flytte til IPTV, som xDSL eller FTTH, og afkald på fordelene ved kabel-tv, såsom den bedste tid på zappe eller mulighed for at modtage et væld af kanaler på samme tid.

  • Oplev: nyd eksklusiv promo koder SFR inden for vores sortiment af tip (reducerede koder, kampagner, cashback)

Upload stadig halter


Frem for alt betyder den nye standard ikke løse problemet med asymmetriske strømme. Flowmængden, almindeligvis kaldet uploads, forbliver langt bagefter FTTH. Husk på, at til dato kablet 1 Gb / s topper ved 40 Mb / s, og det er i denne egenskab 5-6 gange langsommere end fiberen.

Udviklingen af ​​anvendelser og tjenester såsom deling af fotos og video eller online backup endnu kræver en stor mængde strøm. Det er netop derfor, at den tilsynsmyndighed på telekommunikationsområdet forbudt SFR for at præsentere sit kabel ligesom fiber.

Læs også: 2167 Mb / s, når de trådløse Ethernet fortrængerRedigeret den 2016/06/28 ved 13:14