MacOS Sierra Safari blokerer Flash-plugin, Silverlight, QuickTime og Java standard

Den næste version af OS X, kaldet MacOS Sierra standard blok alt indhold baseret på anvendelsen af ​​visse plugins til at fremme læsning i HTML5.

Vi ved, at mellem Apple og Adobe, forbliver nogle spændinger åbent brev fra Steve Jobs opfordrer til død Flash Player for at fremme HTML5-teknologier. I dette tilfælde er Flash mangler fra iOS. Men det lader til, at Cupertino selskabet også har besluttet at tilbringe mest af alt tredjeparts plugins standard blokerer på sine computere.

  • MacOS Sierra: Siri på Mac og 7 andre bemærkelsesværdige funktioner

For at lette og yderligere at sikre Safari-browseren, som vil frigive i 10 lancerer MacOS Sierra, Apple har til hensigt at vende op plugins installeret af brugeren. For at gøre dette, Safari ikke længere kommunikere med et site på tilstedeværelsen af ​​disse. Faktisk stedet tænker, at plugins er fraværende, så som standard tilbage en alternativ version til HTML5. Hvis ingen standard indhold er tilgængeligt, vil browseren bede brugeren om at aktivere plugin for at afspille det pågældende indhold.

Også, når der afspilles en video i HTML5, vil Safari tilbyder mulighed for at genindlæse siden ved at aktivere plugins til at få mere kontrol over afspilning. I browseren sikkerhedsindstillinger, vil det også være muligt at vælge de plugins til at være aktiveret som standard på nogle hjemmesider.

Sierra MacOS

I sidste måned rapporterede vi, at Google ønskede at gøre det samme, og vil sikre, at Chrome automatisk blokerer Flash player, når en video til HTML5 er tilgængelig. Chrome vil have lignende muligheder, hvis brugen plugin faktisk er påkrævet. Google har til hensigt at gennemføre denne begrænsning i fjerde kvartal, men en whitelist af websteder, Flash, vil ikke blive deaktiveret som standard.

Det synes i hvert fald, at 2016 begyndte et alvorligt tilbageslag Flash.

  • Google iværksætter slutningen af ​​Flash og HTML5 konfigurere standard i Chrome
Redigeret den 2016/06/15 ved 17:08