Den næste Nexus vil uden tvivl HTC

For sin serie af Nexus-enheder, ville Google igen nærmede HTC med en tre-årig aftale.


For sin Nexus, har Google brugt til at sprede produktionspartnere. I årenes løb har virksomheden indgået med HTC, Samsung, Motorola, Asus, LG eller Huawei. Men strategier omkring dette område er meget opmærksomhed og i flere år nogle spekulere over en ændring på vej.

Denne gang specialiserede blogs rapporterer, at Google igen har henvendt sig til HTC og sikre et partnerskab på tre år. Tidligere nogle rygter havde rapporteret en tilnærmelse til HTC, men ikke i en længere periode. For the record, havde HTC allerede udviklet den første model frigivet i januar 2010 og kaldes Nexus One. Producenten producerer også Nexus 9 annonceret i oktober 2014.

På smartphone industrien, er HTC kæmper for at finde sin plads i konkurrence fra Samsung eller LG. På Mobile World Congress, har producenten især fremhævet sin virtual reality headset sådant partnerskab kunne så give en vis stabilitet.

android ban gb

Det kunne desuden være en mulighed for Google at styre mere ægte hardware. I nogen tid, i virkeligheden, ser det ud til, at den californiske firma søger at bedre vinde mod topmodellerne af Apple. Google plancherait udover sine egne chip designs. Nogle mener endda, at Android kan udvikle sig til et proprietært system for bedre kontrol af opdateringer.

Den næste terminal Nexus bør blive afsløret på konferencen I / O, som vil blive afholdt den 18.-20 maj måned.

hente:
  • HTC Sync
  • Android Filoverførsel
Redigeret den 2016/03/10 ved 06:54