Google Pixel 2: Snapdragon 836 findes ikke

Google Pixel 2 vil blive lanceret den 5. oktober, men i modsætning til rygte, han ikke gå i gang Snapdragon-processor 836, forbedret version af Snapdragon 835 fra Qualcomm.

De, der forventes Google Pixel 2 og Snapdragon-processor 836 var at animere vil være for deres udgifter, af den simple grund, at der ikke vil og aldrig vil være på Snapdragon 836 .

Den Snapdragon 836 findes ikke


Det er en high-tech kendte journalist, Evan Blass, der for nylig blev annonceret i en tweet, der erstatter Google Pixel er også udstyret med en ny version af den højtydende processor fra Qualcomm.

Men vi ved nu, at Snapdragon 836 er ikke i hans filer, mens det før i tiden havde opgraderet en af ​​sine high-end processor (Snapdragon 820) forøge nummereringen med én for markedet dens forbedret udgave, i dette tilfælde, Snapdragon 821 hold, at LG G6.

Google Pixel 2

Google Pixel 2 vil blive præsenteret den 5. oktober


Det er derfor snarere forvente en Google Pixel 2 animeret af den samme processor som den foregående, kan pustes i hukommelsen. Det lader til at ligne mere eller mindre til den første version af Pixel, men med den store fordel at være præ-udstyret med Android som operativsystem Oreo.

Vi vil vide mere om Google Pixel 2 og dens resultater den 5. september, under sin præsentation til pressen og den officielle lancering på markedet. Vi ved allerede, dog, at Google skal præsentere faktisk ikke én, men to telefoner, to størrelser fås med forskellig skærm.

  • Google Pixel 2: lækket billeder skuffe
  • Google Pixel 2: første Snapdragon 836 smartphone?
  • Google Pixel 2 han vil have en donkraft?
  • Google Pixel 2 vil blive afsløret 5 oktober 2017
Redigeret den 2017/07/09 ved 16:04