USB DVB-T HD tunere til testen

Test Nova Freeview HD

Påmindelse om softwaren del:

Videoen Manager ledsager Hauppauge produkter, vi testede i disse kolonner er altid den samme, uanset hvilken model. Kun føreren af ​​tuner og standard fjernbetjening model forandring afhængigt af enhederne. For mere information om Hauppauge softwaren, se siden med titlen "Hauppauge:. Softwaren del"

Hvad med receptionen kvalitet

Før du begynder, skal du notere et vigtigt element. Som navnet ikke angiver, er Nova Freeview HD udstyret med ikke én men to integrerede DTT tunere. Dette design gør det muligt for fremkomsten af ​​en teknologi kaldet "Diversity". Princippet er at anvende to tunere signaler til dannelse af et enkelt signal, hvis modtagelseskvaliteten forbedres. I teorien, den tilstand "Diversity" bringer kun mere på farten (med både passive antenner). I praksis er denne gevinst er særligt vanskeligt at palpere. For eksempel i et byområde ligger 2,5 km fra en DTT-sender til HD, den "Mangfoldighed" mode forhindrer ikke "lag" og andre sporadiske optrædener af små firkanter parasitter. Punktet kort (enkelt tuner) synes at tilbyde næsten ens ydeevne.

Clipboard01fgsdfhhfh
Den "Mangfoldighed" mode ikke forhindre fremkomsten af ​​defekter.

Omkring to tunere

Et værktøj til at skifte fra "Mangfoldighed" mode til klassisk dobbelt tuner. Som forklaret i det første afsnit, i det første tilfælde, software lag bruger de signaler, der modtages af begge tunere for at forbedre modtagelsen kvalitet. I den anden tilstand, men begge tunere kan bruges separat for at optage et program, mens du ser det i en anden, eller at bruge en tilstand > eller billede i billede. I video, denne teknik er simpelthen at inkorporere en video-stream til en anden. " href = 'http: //www.clubic.com/r/pip/#lex'>PIP (se screenshot).

Clipboard04dfdfdfdf
Valg af driftsform af kortet.

ekstern attributter og antenner udløb

På den måde af ministick HD, kortet tager form faktor for en standard USB-stick. Men denne gang, enheden er større end entry level stick. Et andet negativt punkt i forhold til sin lillebror ikke blot skal tilsluttes

to

taget antenner, men derudover til denne tid beskæftiger sig med en lille metalsamlestykker, der ikke nødvendigvis hævder være så stærk som en konventionel antenne sokkel. Hele mand / kvinde stadig synes at være mere robust end nogle konkurrenter microbroches udstyre tunere. Når det er sagt, vi vil hellere have en standard-forbindelse. Sidstnævnte ville have været stærkere, og hun ville ikke behøver at anvende en adapter bilag.

Test TNT-tuner Hauppauge 014 Test TNT-tuner Hauppauge 015
enkle design og gjort mere skrøbelige end en konventionel koaksial antenner.

Antenner: en bærbar gasanlæg?

Mens vi taler, er lidt zoom på antennerne påkrævet. Kun få dual-kort "Mangfoldighed" tuner, der er udstyret med en enkelt antenne. Hauppauge er ikke i den eksotiske ... Som de fleste konkurrerende modeller, er Nova Freeview HD er udstyret med to separate antenner. Så meget indrømmer på, når enheden er på plads, det var mere som at se en rumstation som en PC eller en konventionel fjernsynsskærm. I situationer med mobilitet, vil det gå den USB-forlængerkabel (anbefales), de to antenner og deres tilhørende magnetisk base (stemplet bliver opstaldet under antenne) ... for ikke at nævne det er nødvendigt, så qu'encombrante ergonomisk fjernbetjening. Den grundlæggende idé er ikke dårlig (bedre modtagelse), men når du går til praksis, bliver posen tung faretruende.

Test TNT-tuner Hauppauge 016 Test TNT-tuner Hauppauge 017
Det fulde sortiment er næsten skræmmende at se. Dette kabel virvaret er påkrævet med de fleste tunere "Mangfoldighed" (med undtagelse af AVerMedia modellen).

Om fjernbetjeningen

Fjernbetjeningen, der følger med WinTV Nova Freeview HD ikke skinner af dens portabilitet. Men ergonomien er fremragende. Hauppauge har ikke gjort i halve. Tilbehøret er massiv (denne funktion vil appellere eller ej), det er robust og finish er eksemplarisk. Producenten gik efter ting: det virkelig føles at holde fjernbetjeningen til en traditionel tv-hænder. Et andet positivt punkt: i modsætning til den fjernbetjening, der følger med ministick HD er enheden forsynet med konventionelle stick batterier.

Test TNT-tuner Hauppauge 019 Test TNT-tuner Hauppauge 018
Den medfølgende fjernbetjening er af fremragende håndværk. Dette er en langt mere vellykket end den, der følger med entry-model model.

konklusion

Rekorden er temmelig meget identisk med ministick HD. Dette er en smule forenklet, da denne gang er det et produkt med dobbelt tuner. I modsætning til hvad man skulle tro, vil denne funktion ikke forhindre fremkomsten af ​​passager problemer med modtagelsen i de områder. På den anden side, på et rent praktisk niveau, tilstedeværelsen af ​​flere antenner er ikke virkelig ideel. Det hele giver stadig indtrykket af at skulle implementere en ægte bærbar gasanlæg. Altid i forhold til basismodellen, at de eventyrere, der kan lide at tage deres udstyr med dem overalt, vil ikke se tilstedeværelsen af ​​en lille skrøbelig forbindelse meget godt øje. Selv tilsyneladende robuste, vil mini antenne pin ikke foregive at konkurrere med en konventionel koaksial. Med hensyn til software siden denne gang, som med MiniStick HD, sætter vi pris på muligheden for at lave optagelser (HD eller SD) i et åbent format og korrekt forvaltning af tid-shifting. Blandt de små skuffelser, vi beklager tyngde af ansøgningen (WinTV), dens par bugs og manglen på et tv-program er sit navn værdigt. Det første punkt er nævnt er den største, men det vil påvirke kun brugere af netbook eller lidt ældre maskiner (i dette tilfælde, er det bedst at afholde sig). Medmindre absolut tage de muligheder, som den dobbelt tuner, kan potentielle købere være skille entry-level model.

WinTV Nova Freeview HD (Hauppauge)

Mere + Ingen proprietære format til HD-streams + flyver højt fjernbetjening + Utility convivialLes afskrivninger temmelig tunge nytte og ikke uden bugs tid mellem de ændringer-kæder (nogle gange mere end 10 sekunder) - gasværker Aspect relaterede både antennes3Sensiblitémateriale kvalitetSoftware kvalitetTV-program