Xbox One X: hvad at huske om Microsofts konsol

I anledning af sit 2017 pre-E3 konference, har Microsoft formaliseret sin nye Xbox One X, mest kompakte og mest kraftfulde nogensinde er produceret Xbox.

Xbox One X i stedet for Skorpionen!


Som lovet, Microsoft afholdt i går sin præ-E3 konference. Et kursus centreret omkring Xbox Scorpio konferencen, at den amerikanske gigant har besluttet at officielt døbe Xbox One X. En konsol, der er både den mest kompakte maskine nogensinde tilbydes af den amerikanske gruppe, men også den mest kraftfulde konsol i verden. Til Microsoft, kun Xbox One X er i stand til at tilbyde den ''sand 4K spil'' (Cuckoo PS4 Pro!). Til lejligheden, har den amerikanske kæmpe tilbage til konfigurationen af ​​maskinen (octo-core 2,3 GHz processor, 12 GB DDR5, grafik chipset ... 6 teraflops), og ønskede at bekræfte, at s' var der faktisk en version "præmie" Xbox One.

Xbox One X spec
Derfor vil Xbox One X passer i butikkerne ved siden af ​​Xbox One S. nyeste Microsoft vil kompatibel med alle Xbox One eksisterende katalog, herunder i tilbehør. Sikker på, vil nogle spil drage fordel af en teknisk tilpasning for at vise en skarpere eller har hurtigere indlæsning. Spil vil også have specifikke patches til Xbox One X, ligesom Gears of War 4 eller Forza Horizon 3. Microsoft var ivrige efter at understrege på siden '' fri '' af disse berømte pletter, selv om det er svært at forestille sig amerikanske gigantiske tilbyde betalt patches endelig ... En lignende optimering metode, Sony tilbyder med PS4 PS4 og Pro.

Men i stedet for at dvæle ved selve maskinen, Microsoft, ingen tvivl svie fra kritik af sit katalog af spil, især afholdt i udvide softwaren tilbud. Til dette har Microsoft åbnet fjendtlighederne ved at afsløre den længe ventede Forza Motorsport 7, som vil være tilgængelig i begyndelsen af ​​oktober på Xbox One. Et spil, der vil helt sikkert regne med kraften i Xbox One X til at vise et gengives i 4K og 60 fps, med bonus på forbedret grafik. Microsoft har foretaget en demonstration "på scenen", Herunder den nye Porsche 911 GT2 RS. Korrekt demonstration overalt, men intet at vække en fortærende begejstring.

Efterfølgende har Microsoft lov til Ubisoft at formalisere sin længe ventede Assassins Creed Origins, først gennem en temmelig smuk trailer og en gameplay meget korrekte fase uden rive os nethinden. Naturligvis vil denne nye Assassins Creed ikke være eksklusiv Xbox, og vil også være spilbare på PS4 ... og PS4 Pro. I erkendelse af manglen på eksklusive spil, Microsoft efterfølgende lænket trailere i Verdenspremiere og andre eksklusive (eller begge dele på én gang), men den amerikanske gigant har i høj grad (også?) Insisterede på uafhængige spil, ikke nødvendigvis i stand til at gøre det teknisk demonstration af, at længe ventede Xbox One X. den stadig bevarer par overraskelser som den nye Ori eller Super Lucky fortælling, men svært at danse glæde før Minecraft 4K, State of Decay 2, Crackdown 3 eller diverse MMO / free-to-play ikke nødvendigvis overbevisende ... Vi bemærker dog dragon Ball FighterZ som ser ganske eksplosivt, og en ny Livet er Strange, for ikke at nævne Anthem underskrevet BioWare. Spil, igen, som er ikke eksklusivt til Xbox katalog.

Xbox eksklusiv One X
Mærkeligt, midt i konferencen, en meddelelse har endelig udløst en antydning af eufori i offentligheden på stedet. Faktisk mellem to høflig bifald (hvis ikke "diskret") For endnu en uafhængig sæt, Microsoft afholdt i berige sit tilbud bagudkompatibilitet på Xbox One. Således i den nærmeste fremtid, i tillæg til Xbox 360, Xbox One vil være i stand til at spille spil på den første generation Xbox. Med andre ord, den 'Xbox One X 4K HDR 2017' vil' '' Enjoy '' et udvalg af Xbox-spil ... 2002. En meddelelse naturligvis med spænding ventede af fællesskabet (at dømme efter den halve stående bifald, der fulgte), men naturligvis vi foretrækker at tage dette som en '' bonus '', i stedet for hvad der synes mere i stigende grad en reel salgsargument.

Pris og tilgængelighed af Xbox One X


Xbox One X pris
Microsoft har dog givet anledning til nogen form for gråzone omkring sin Xbox One X, tidligere kaldet Scorpio. Således er det kendt, at den nye konsol underskrevet af Redmond virksomheden vil lanceret i butikkerne den 7. november præcist til en pris på 499,99 euro. En pris, som nogle spillere allerede overveje uoverkommelige, især i lyset af den software tilbyder vises af Microsoft, som berettiger ikke betale et sådant beløb (For nu alligevel). Husk på, at Xbox One S er i øjeblikket tilgængelig til 239 euro på Microsofts officielle butik. Spørgsmålet er, om spillerne er villige til at investere for en dobbelt Xbox One X, som rent faktisk ikke blevet bevist.Redigeret den 2017/06/14 ved 15:37