CanalPlay Infinity: Canal + afslører sin VOD abonnement

Canal + har forkortet de seneste rygter i morges formalisering CanalPlay Infinity, sit udbud af abonnement VOD (SVOD), at gruppen præsenterer sig selv som en Netflix på fransk. En stærk ambition for endnu mere begrænset service end sin amerikanske modpart.

Efter at være blevet lanceret på markedet for video on demand med CanalPlay i 2005, Canal + gruppe vil nu yderligere ved at lancere CanalPlay Infinity, en VOD tjeneste, der tilbyder ubegrænset videoindhold i bytte for et månedligt abonnement .

CanalPlay Infinity
Canal + har store ambitioner for denne nye service, som vil blive opkrævet EUR 9,99 per måned til sine brugere. En uforpligtende pris og uden behov for nogen abonnement Canal + og CanalSat, som vil være multi-screen. Programmet CanalPlay Infinity vil tilbyde ved lanceringen " tusindvis af film og ubegrænset serie "I en kontinuerligt tilført katalog. Det er den attraktive del af tilbuddet, så tilbringe resten.

Et katalog forudsat men lidt nyere

Hvis Maxime Saada, direktør for CanalSat mange Netflix nævnt under sin præsentation, dette er ikke tilfældigt: det SVOD tjeneste, komfortabelt installeret i USA, er en model på dette område med sine 25 millioner abonnenter. Men hvis løftet om CanalPlay Infinity er ambitiøst, visse punkter væk fra Netflix, især på det tidspunkt at komme se en film på tjenesten, er det fastsat til 36 måneder fra biografpremieren af ​​den lange -métrage ifølge kronologien i franske medier. Et udtryk, der sikrer gruppen reduceres i tilfælde af en tv-serie, uden at give særlige oplysninger om dette.

Kort sagt, skal du ikke forvente at se på Infinity film under tre år, og af rent juridiske grunde: i virkeligheden, for nyere film, video på traditionel efterspørgsel - Ideelt set vil det være sandsynligvis via CanalPlay - forblive stringens til gavn i papirløs sammen med deres udgivelse på DVD og Blu-ray. Faktisk Canal + gruppen ser mere sin SVOD service som et "supplement" til sin VOD-tjenesten.

derfor vanskeligt at holde sammenligningen med Netflix, som byggede meget af sin succes på tilgængeligheden af ​​nyere film på hans tilbud SVOD. En situation muliggjort af en mere fleksibel lovgivning i USA, så Netflix til at forhandle direkte med studierne om det. En umulig situation i dag i Frankrig.

Desuden taler om studierne, Canal + ikke ønsker denne morgen for at afsløre listen over indholdsudbydere, som det har indgået partnerskab. De par film udgivet dog foreslå, at Warner og Pathé er en del af listen, ud, selvfølgelig, StudioCanal. Side serie, vil integraler blive foreslået, ikke kun serie distribueres af gruppen.

Editorialisation, Envideo, Facebook ...

Canal + Group har fokuseret på at øge servicen, højreklik og allerede bebuder " editorialisation indhold "Forstå af dette, at CanalPlay Infinity foreslå tematiske valg af indhold hver uge for at indsamle lignende film og serier under ét banner.

Svod kanal
Desuden vil tjenesten integrere Envideo en " Ønsker søgemaskine "Hvilket kombinerer visse temaer til at bringe ud en film liste for en specifik kombination - man kan for eksempel søge efter film" mærkelige "med" kærlighed "og" handling ". I alt tyve søgeord er tilgængelige.

Endelig blev et partnerskab med Facebook annonceret - kunne vi tvivler på det - men gruppen har sikret, at der ikke var nogen spørgsmål, i det mindste på kort sigt at give en afspilning indhold tilstand direkte på nettet sociale. Facebook vil have en støttende rolle, kan brugerne starte og "som" de set film.

En lancering i november, dropper

CanalPlay Infinity bør være i sidste ende findes på de fleste Internet boks og nogle tv-mærker, der er forbundet, i tillæg til CanalSat kasser, selvfølgelig. Tjenesten vil blive lanceret den 8. november udelukkende på Neufbox SFR, så et par uger senere, på Freebox revolution, så BBox, og Samsung tilsluttet TV i de følgende uger. Xbox 360 fra Microsoft vil til gengæld serveret i løbet af første kvartal af 2012, sandsynligvis med andre medier.

Alt i alt er CanalPlay Infinity annonceret som en multi-screen-tjenester kompatibel pc / Mac tilsluttet TV og tabletter ved lanceringen, men det vil være, hvad der sker på de forskellige platforme til gavn. Det vil sandsynligvis tage flere måneder, før at dømme dens reelle relevans og modtagelse af almenheden. Canal +, for sin del, nægtede at udlevere sine ambitioner med hensyn til abonnenter.Redigeret den 11-07-2012 12:30