Test af Samsung Galaxy S (i9000)

Test af Samsung Galaxy S (i9000)

Efter en særdeles overbevisende Wave, Samsung recidiv ved at tilbyde menuen Galaxy S. Fristende, udfylder fabrikanten sit sortiment af Android-enheder ved at tilbyde en lokkende model, hvis hardware design og software aspekter er minder om nogle iPhone. ..

Ankomsten af ​​Bada OS, kunne den nye mobile system "åben" Samsung (som udstyrer den berømte Wave) tyder på, at den sydkoreanske producent ville opgive sin multi-platform-strategi. Galaxy S minder os om, at parolen forbliver den samme. Samsung bekræfter sit tilsagn om at forblive på alle fronter. Intervallet "Galaxy" kendt for sine Android-enheder er ingen undtagelse fra reglen. Det hilser derfor en ny smartphone, der bryder traditionen (af Galaxy og Galaxy Spica) udarbejdelse kraftigt (op til låne hans "s") af en mobil designet af Cupertino selskabet.

Selv om dette er stadig tvivlsom, bør det ikke tilslører det faktum, at Galaxy S har mere end én trick i ærmet for at retfærdiggøre sin tilstedeværelse på markedet. Den mobile indlejrer en Samsung processor 1 GHz, er udstyret med en generøs Super AMOLED skærm (kapacitiv multipoint) giver en fremragende gengivelse, en GPS kredsløb, et batteri sensorsystem (accelerometer, kompas, nærhedsføler ), en 802.11n Wi-Fi-system og en Bluetooth 3.0-chip. Hvad er de stærke og svage sider den nyeste Android-enhed fra Samsung? Skal knække? Svarene i denne test.

Clipboard04

Galaxy S
Specifikationer
OperativsystemAndroid 2.1 (Eclair men 2,2 planlagt slutningen af ​​september)
processorSamsung @ 1GHz processor
(Identisk med Wave)
intern hukommelseRAM: 512 MB
Opbevaring: 16 GB / 8 GB
ekstern hukommelseMicroSD (op til 32 GB) medfølger ikke
Diagonal (i cm) og information
skærm
LCD 10 Cm diagonal
WVGA (480x800)
kapacitiv multipoint
Super AMOLED
Mål (mm)64,2 X 122,4 X 9,9 mm
vægt119 gram inklusive batteri
E / S ledningOg belastning data: Micro USB
Lyd: 3,5 mm jack-stik klassiker
kamera 5 megapixel kamera med autofokus med området udvælgelse og ansigtsgenkendelse.
GSM Circuit HSUPA 900/1900/2100
EDGE / GPRS 850 / 900/1800/1900
Circuit WiFi Ja, Wi-Fi®: IEEE 802.11 b / g / n
Bluetooth SystemStereo Bluetooth 3.0
GPS-ruteja
følsomme sensorer accelerometer
Digitale kompas
Sensor prioximité
FM-radio ja
batteri1500 mAh (Li-Pol)
Standby
(Builder)
3G: 625 timer
GSM: 750 timer
taletid
(Builder)
3G: 3 t 30
GSM: 13 h


resumé

døren så vidt kopiering


 • Video præsentation
 • Galaxy S: Internet surfing
 • Galaxy S: god lydafspiller?
 • og video capture kapaciteter
 • Kan Galaxy S erstatte en video-afspiller?
 • All Share: distribuere multimedieindhold i DLNA mobil!
 • Benchmarks: Pi benchmark
 • Benchmarks: CaffeineMark
 • Benchmarks: Neocore
 • autonomi
 • Denne smartphone er det god kontor telefon?
 • Den grafiske overlay Samsung
 • GPS-sensor ydeevne og software udbud
 • Synkronisering af data og adgang til telefonens hukommelse
 • konklusion

Video præsentation

Som for tilbehør, Galaxy S er i den klassiske. Ud af boksen, er der en AC-adapter (mikro-USB), stereo headset med mikrofon og krog nøgle og en sync kabel.

Ved første øjekast ser det ud som æstetisk, Samsung har ikke rigtig gjort i det oprindelige. Galaxy S ligner en iPhone. De afrundede kanter, sølv fælge og knappen "Home" er hovedsagelig baseret på de første Apple-enheder. Ved opstart, finder vi også, at det overlay udviklet af Samsung minder også iPhone: ved at trykke på knappen Hjem, kan du få adgang til en menu med applikationer kloning Apples springbræt. Som vi kan se, det tager ikke noget at de kvaliteter af din smartphone.

DSC 0023 grænse DSC 0032 grænse
Fra klassisk til tilbehør, men alle der. For software og hardware-design inspiration Apple er ubestridelig.

Bunden af ​​Galaxy S er let buet, giver fremragende ergonomi når holder smartphone med én hånd. Andre væsentlige punkter: overfladen af ​​skærmen er generøs og farvegengivelsen er simpelthen fremragende (Super AMOLED kræver). Desuden er indretningen forholdsvis let.

Nogle kritiserer denne fjerlette det fremhæves, at skroget på Galaxy S udelukkende er fremstillet af plast. Det er en kendsgerning, men samlet set er det ikke skade det generelle indtryk efterladt af smartphone, da efterbehandling forbliver fremragende.

Sjov lille detalje omkring dette tidspunkt indlejrede applikationer, har tilstedeværelsen af ​​Android Market ikke stoppet Samsung gennemføre sin egen applikation kiosk (Samsung Apps). For nu, få programmer er tilgængelige via denne rute. På tidspunktet for dette skrives, tilbydes kun en halv snes programmer. I mellemtiden, Android Market forbliver tro mod sig selv, og altid bringer hende nogle 70 000 ansøgninger.

DSC 0055 grænse DSC 0030 grænse
buet i bunden og overblik (med Samsung kabine applikationer).

En kort oversigt over de taster og andre stik: baseret på, er der tre specifikke Android nøgler. I bymidten, har Samsung placeret en knap "Home" (klikbare). I modsætning til, hvad der kan foreslå billedet, er den midterste knap ikke tjene mini pegefeltet følsomme. På hver side af denne knap giver adgang til kommandoerne "menu" og "tilbage" (følsomme). Disse taster reagerer på perfektion.

Med hensyn til stik, producenten altid gør standarden. Samsung implanteret lydstik (3,5 mm) og en mikro-USB på den øverste del af terminalen. Bemærk at, ligesom Wave, er der en lille ventil, der kan forsegle indfangning af data.

DSC 0038 grænse DSC 0049 grænse
Følsomme nøgler og nøgle "hjem" klikbare. Stikkene er standard.

Endelig på bagsiden, der er den 5-megapixel kamera linse. For at få adgang til nedskæringer, skal du blot koble ryggen plastskal. Den tekniske panel giver adgang til SIM-kortet (påkrævet at fjerne batteriet) og SD-slot (adgang til hukommelseskortet ikke kræver at fjerne batteriet).

DSC 0039 grænse DSC 0059 grænse
APN bagtil, og inde i enheden.

Galaxy S: Internet surfing


Fra de første minutter af surfing, ser vi, at ansøgningen cortex A8 processor clocket på én gigahertz Samsung gør det muligt for browseren at være fuldt til udtryk. Sider indlæses med stor hastighed, og "ruller" er kendetegnet eksemplarisk fluiditet. På den anden side er det kørekomforten forstærkes af tilstedeværelsen af ​​en Super AMOLED, hvis rapport er simpelthen fremragende. Denne teknologi har allerede vist sig med Samsung Wave nylig afprøvet i vores kolonner og Galaxy S driver punkt på grund af den generøse størrelse af matricen (i forhold til Wave). Selv om beslutningen forbliver den samme som andre Android flagskib smartphones som Nexus One eller HTC Desire, for at nævne et par stykker, Galaxy S tilbyder fremragende surfing komfort!

Device7

Device5 device4 Device6
Du må ikke ødelægge den berøringsfølsomme lag af kapacitiv skærm af Galaxy S reagerer på perfektion! Selvfølgelig, for zoom, multicast er perfekt understøttet. Bare lave en knivspids på skærmen for at justere forholdet til perfektion. Accelerometeret er også fuldt understøttet for skærmretningen ændringer (portræt / landskab). Med hensyn til gadgets, tilstedeværelsen af ​​en fuldt funktionel stemmesøgning funktion er meget nyttig, så længe det er i et relativt roligt miljø. I de fleste tilfælde er den orale bevægelse perfekt fortolket af ansøgningen talegenkendelse fra Google.

enhed DEVICE2 DEVICE1
Voice søgning fungerer perfekt.

Lad os tale denne tid af den berømte Flash-format. For det første skal du vide, at de modeller, der sælges i skrivende stund er udstyret med version 2.1. Ingen panik, Samsung lover at udsende op til dato 2,2 (Froyo) Flash-aktiveret ved udgangen af ​​september. I mellemtiden, browseren er stadig delvist kompatibelt med dette format, da det indeholder en plug-in Flash Lite 3.1. Hvis det er nødvendigt, skal du blot besøge Chrome Lite muligheder for at gøre det muligt for plug-ins. Flash Lite stadig formår at læse nogle Flash, men det vil ikke tage for meget at bede om, da mange strømninger ikke anerkendes.

Device22 En DailyMotion video læses af den eksterne læser.

Device21 Device23 Device24
Ingen "rigtige" Flash, men Flash Lite. Fra venstre mod højre: ulæselige Video, Dailymotion og en funktionel flash spil.

Indtil deropgradering, Flash-fans kan også finde trøst i at bruge Skyfire, et alternativ browser kan læse meget flash videoer, som vi finder på nettet.

Device16
Flash-video åben gennem Skyfire.

Device17 Device18 Device19
Fra venstre mod højre: pop up video Skyfire / det samme sted, så jeuxvideo.fr via Chrome lite i de to sidstnævnte tilfælde, videoen er ikke tilgængelig.

I sidste ende, er billedet mere positivt. Surfing er meget behageligt på Galaxy S. Det spiller på lige fod med Android tenorer af genren (HTC Desire og Nexus One). Sider indlæses hurtigt, du kan nyde den fremragende gengivelse af skærmen (og dens generøse størrelse) og intet at ødelægge, er flydende påkrævet! Det behøver kun Flash til fuld cirkel, hvis Samsung holder sine løfter, bør vi blive serveret i en lille måned.

Galaxy S: god lydafspiller?


Device9Udviklere ikke begrænser sig til den standard Android-afspilleren. Den lydafspiller program, der er integreret med Galaxy S er blevet fuldstændig omskrevet til lejligheden. Interfacet er identisk med det drev, holdet Bada OS (se vores test test). På den øverste del af skærmen, kan du få adgang til hovedafsnit (spillelister, kunstnere, genrer, etc.) med store faner. Det kunne ikke være nemmere, ergonomien er fremragende.

Device8 Device10 Device11
Samsung Galaxy S udstyrer sin fremragende indlejret lydafspiller.

DSC 0025 grænse
Hovedtelefoner fourniDu side justeringer denne gang, musikelskere i græsset vil få deres penge (for at sige det mildt). Ikke kun Samsung tilbyder en række pre særligt komplette indstillinger (pop, rock, jazz, etc.), men også, hvis det er nødvendigt, er det muligt manuelt at justere tonekurver ... Svært at gøre mere komplet. På den anden side, vil de nysgerrige nok har bemærket tilstedeværelsen af ​​en 5,1 nøgle. Sidstnævnte muliggør ikke en reel multikanal-lyd. Det er simpelthen en efterbehandling, der tilføjer en fornemmelse af dybde. Som om det ikke var nok, den har også en række effekter, der øger profilerne samt equalizeren (til højre). Kun lille nedadrettede, fans af lavt beriget vil blive tvunget til at bruge en kabelbaseret headset (effekten virker ikke i Bluetooth A2DP, selv om den mobile er fuldt kompatible med denne standard).

Device12 Device14 Device15
Lydindstillinger tilbydes af Samsung er meget komplet.

Ikke tilfreds med at tilbyde en kvalitet musikafspiller, Samsung tilfredsstiller os også en lille FM-tuner. Sidstnævnte kan kun bruges med et kablet headset, der derefter virker som en antenne. Efter en kort scanning, viser programmet navnet på alle de omkringliggende resorts. For hurtig adgang til deres foretrukne stationer, har Samsung integreret et bogmærke manager. I sidste ende, alt fungerede perfekt, men måske vi beklager tilstedeværelsen af ​​en optagelse funktion (endnu stede på Wave).

Device26 Device27 Device20
FM-tuner fungerer godt, men bruge hovedtelefoner.

og video capture kapaciteter


Galaxy S er udstyret med et digitalt kamera 5 megapixel kamera med autofokus. Samsung var den første producent til at tilbyde en Android smartphone, hvis kameraet blev udstyret med en flash (Galaxy). Desværre, denne version mangler S. Heldigvis den rigdom af foto sektion og den ærlige linse kvalitet gør os hurtigt glemme denne lille fravær. I traditionel fotografering, er Galaxy S gør ganske godt (for en smartphone). Farverne er lyse og klichéer vrimler detaljer.

Device25

Når blikke af venlige gadgets side denne gang fundet benet af Samsung. Producenten har vænnet os til de ofte relativt fuldstændigt billede lag. Gode ​​nyheder, Galaxy S er ingen undtagelse fra reglen. Blandt de mange muligheder, vi især bemærke udbruddet af smil afsløring, Burst, eller panorama-mode. På den anden side, 13 presets er til rådighed (scener). autofokus side, sætter pris vi være i stand til at udføre automatisk udviklet ved hjælp af et ansigt detektor.

foto
12 August 2010 19.23.47
De panoramaer tilslutning er ren, men beslutningen højde er begrænset.
2010 august 06 16.36.57 2010 august 06 16.36.574
Klichéer vrimler detaljer.

Videooptagelse fuld fordel af den magt Samsung Cortex processor. Ligesom Wave, som havde været relativt imponerende i dette område, Galaxy S gør mirakler! Den smartphone sluger en strøm HD 720p uden blinke. Producerede sekvenser kodes i MPEG 4-format (3GP beholder) i en opløsning på 1280 x 720 (30 fps). Lyden er kodet i AAC (mono kanal). Så længe de fangstbegrænsninger er optimale (undgå mørke scener), får vi videoer så flydende som beskrevet! I sidste ende er det bar sat så højt, at Galaxy S ikke skammede sig over videoer produceret af en god lomme kamera (se vores artikel Kameraer Pocket HD: 4 testmodeller).Kan Galaxy S erstatte en video-afspiller?


videoudgang
vidéoEnvie exit drej din mobiltelefon til en rigtig lomme biograf? Gode ​​nyheder, Galaxy S er kompatibel med en lang række kompression formater! På sin hjemmeside, Samsung siger, at det er muligt at afspille DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264, WMV, VC-1, AVI (DivX), MKV og FLV. Tilstedeværelsen af ​​den berømte MKV ikke undlade at forbavses over, men efter test, må det siges, at Samsung ikke bedrage os om varerne. Spænd sikkerhedsselen, ligesom Wave, Galaxy S er fuldt i stand til at dekomprimere en HD MKV med eksemplarisk flydende. Den mobile er så behageligt, at det er endda muligt at øjeblikkeligt at navigere i videoen (ved hjælp tidslinjen). Kun nedadrettede for folk, der har påberåbt Undgå forbehandling videoer: SD-kort er begrænset til FAT (exFAT det er ikke anerkendt). Så det vil ikke stole for meget placere filer større end 4 gigabyte på kortet. Store film skal skæres i en eller flere dele.

Device29 Device30
Galaxy S dekomprimerer HD MKV uden at blinke ... imponerende!

Bemærk også, at en tv-koaksial udgang (+ to audio phono) indstilling er tilgængelig for Galaxy S. Sidstnævnte har netop stikket i 3,5 mm lydstik. Selvom Galaxy S håndterer HD-formater glimrende, dette kabel er begrænset til den lave opløsning.

All Share: distribuere multimedieindhold i DLNA mobil!


Galaxy S integrerer DLNA-klient med navnet "AllShare". Sidstnævnte er i stand til at spille eller streame medier (billede, video, lyd) på det lokale netværk ved hjælp af Wi-Fi. Ansøgningen er helt afsluttet, men til video, vil det ikke tage for tælle genvinde en grad af kompatibilitet identisk med den fremragende integrerede afspiller. Som med de fleste klient / server DLNA, undgå eksotiske formater.

Device31 Device34 Device32
AllShare: DLNA i lommen.
Windowsmediafinal
Broadcast på PC film, der er gemt i den mobile hukommelse.
Device33
Mobil udsendelse af en film lagret på pc'en.

Benchmarks: Pi benchmark


BenchmarkPi er en relativt grundlæggende test software. Dette er en form for SuperPi dedikeret til nomadiske Google miljø. Ansøgningen måler den rå magt af enheden ydeevne ved at bestemme antallet af millisekunder, der er nødvendige for at beregne antallet Pi. I modsætning til andre tests, her, det laveste resultat betyder, at smartphone, der har den bedste rå magt (øverste rang).

pi

Processoren 1GHz Samsung (A8 cortex identisk med Wave) kan ikke løbe fra den berømte Snapdragon (1GHz også). Selvfølgelig har vi stadig noteret en meget svag gevinst, men det er langt fra hullet havde udvidet Snapdragon chip konfronterer den gamle generation (Legend, Hero, Galaxy 1, Magic). Under alle omstændigheder, ikke ødelægge vores sjov, ydeevne forbliver fremragende!

Benchmarks: CaffeineMark


CaffeineMark er et program, der ikke direkte måle effektiviteten af ​​en chip, men fokuserer på software lag Java Sun Microsystems. Galaxy S overgår stort set konkurrencedygtig, Nexus One og HTC Desire forstået. Disse gode resultater skyldes den nye applikation processor fra Samsung siden flytter til Google og HTC er udstyret med den samme software lag (Android Eclair 2.1).

Koffein

Benchmarks: Neocore


Neocore Benchmark er en 3D-software udviklet af Qualcomm (baseret på motoren QX Engine), en førende leverandør af 3G chipsets integreret i Android-enheder. Under hele testperioden, en kompleks 3D-scene ved at gennemføre virkninger af lys og Bump Mapping (dummy relief trykning påføres på en 3D-overflade fly) kører på din smartphone. I slutningen af ​​en sag, ansøgningen beregner det gennemsnitlige antal billeder per sekund.

Neocore

Siden vores sidste test, Neocore skete i Version 1.9.22 (tidligere benchmarks var baseret på 1.9.18). Man ville forvente en understøttet Open GL-ES 2.0 optrådte med firmware 2.0 og 2.1 af Android, men "omkring" i programmet altid angiver, at testen er begrænset til GL-ES 1.1. Ifølge redaktøren, kun den nye version giver tegner Froyo (Android 2.2).

Af hensyn til retfærdighed, vi re-henrettet den nyeste version af Neocore på en række mobil udstyret med Andriod 2.1 (Eclair). Kun de opnåede med Desire resultater kommer fra den 1.9.18 version af Neocore. Resolutionen har en betydelig indflydelse på testen, men uden for Motorola Millestone som har en matrix på 480 x 854 pixels, er alle andre terminaler udstyret med en skærm på 480 x 800.

Ved afslutningen af ​​testen, dommen er klar. Igen er Samsung processoren ikke er begrænset til at levere en konsistent rå magt, 3D del viser også høj ydeevne. Galaxy S går næsten at fordoble de bedste resultater, vi havde opnået indtil da.

autonomi


Som med de fleste smartphones, vil autonomi i høj grad afhænge af brugsprofilen. Vores test (en suite af forskellige anvendelser timed) antyder, at Galaxy S er et hak under konkurrencen, men i brug, forskellen er ikke signifikant. Hvis regelmæssig brug af internettet eller videoafspiller, og muliggør synkronisering og skubbe, forventer ikke at overgå de to dage mellem opladningerne.

samledeGalaxy SXperia X10 HTC DesireDell Streak
resterende batteri procentdel
afslutning batteritest video (1:51)
1 time 51 70%74%70%71%
ende af testbatteri 3G nettet (30 min)2 timer 2155%65%54%60%
Batteri ende af det trådløse web test (30 min)2 timer 5140%
58%46%53%
ende musik lytter Batteri (30 min)3 timer 2137%52%39%45%


Denne smartphone er det god kontor telefon?


Galaxy S er meget komplet, men dette fuldstændighed sker ikke på bekostning af den telefoni lag. Ikke kun kvaliteten af ​​kommunikation er på stævnemøde, men derudover har Samsung formået at forbedre Androids standard interface, der ergonomi var allerede god. Er adgang i en hilsen til tastaturet, kontakter samt opkald historie. Bedre endnu, ligesom HTC Desire, er det muligt at synkronisere sine Facebook- og Twitter-konti, og knytte dem til kontakter i adressebogen. Disse interaktioner tillade os at følge aktiviteten strøm af kontakter på begge platforme, til at tilføje deres Facebook-kontakter i adressebogen, eller slå meddelelser op på (Twitter og Facebook) gennem Social Hub. Svært at gøre mere komplet på dette område.

Device38 Device36 Device39
Telefoni lag er meget praktisk

Device37 Device41 Device40
Integrationen af ​​sociale netværk er perfekt

Den grafiske overlay Samsung


Android er et system, der er specielt designet til at blive moderniseret. Som standard Google tilbyder en venlig brugerflade, men nødvendige, producenter kan give frie tøjler til deres fantasi til at ændre udseendet og opførslen af ​​grænsefladen. HTC er en af ​​de første producenter til at have opslugt i bruddet med "Sense" Samsung fulgte trop med TouchWiz 3.0. I modsætning til HTC som udskriver sin egen personlighed, bredt, Samsung har simpelthen klone springbræt iOS (og nogle af embraqués programmer). Mens der på andre Android-telefoner, at trykke på knappen "Home" giver adgang til kontoret, her, denne knap åbner en menu med applikationer, der kan rulle vandret ... umuligt ikke at føle sig lidt deja vu ... nogle programmer specifikt er udviklet af Samsung også minde os om nogle af de værktøjer, der er tilgængelige lokalt på iOS.

Device43 Device44 Device45
Menu indlejrede applikationer og programmer: en luft af deja-vu.

GPS-sensor ydeevne og software udbud


Gode ​​nyheder, er Galaxy S er udstyret med en GPS-chip særligt effektivt. Ganske enkelt, er det næppe nødvendigt at bruge et stopur til at måle rettelse! Selv ved at klemme dataforbindelsen at undgå GSM triangulering, er Galaxy S placeret det samme. Med hensyn til medfølgende software, ud af boksen, Samsung giver ingen specifik GPS-navigation program uden de berømte Google Maps.

Nu ansøgningen Google tilbyder en bil navigationsenhed, men det er endnu ikke muligt at downloade en komplet kort på hukommelseskortet. Hvis systemet skal arbejde, er det bydende nødvendigt at have en gyldig GSM dataforbindelse, hvilket ikke altid er tilfældet på nogle landeveje. Uanset hvad, hvis det er nødvendigt, vi kan altid gå til markedet for at hente en af ​​de mange programmer til rådighed.

Device47 Device48 Device49
Google Maps med Street Wiew funktion

Device55 Device53 Device52
Google Navigation Beta Version
Bemærkning om GPS-sensoren:
Under vores test har vi ikke stødt på nogen problemer. Men ifølge Engadget, nogle problemer påvirker denne del. Først, stedet viser, at aktiv, når "bruge trådløse netværk", kan den mobile forårsage langsommelighed problemer, eller dårlig detektion. Desuden Engadget siger nogle Galaxy S er ramt af placering problemer, selv når der registreres fire eller flere satellitter. Vi har ikke dog har fundet disse problemer med vores gennemgang prøve. Omvendt, som nævnt, vores Galaxy S opnår en næsten øjeblikkelig placering.

Synkronisering af data og adgang til telefonens hukommelse


Android kræver, er det ikke nødvendigt at bruge en synkronisering ansøgning. Som standard er telefonen i stand til at synkronisere tilstand > eller << i luften >>. Henviser til aktier, der kan udføres fra en mobil enhed trådløst (Wi-Fi, GSM, Bluetooth). 'Href =' http: //www.clubic.com/r/ota/#lex '>OTA tjeneste Google (eller med en Exchange-server, eller Facebook). Dette er temmelig godt, da Samsung altid giver os mulighed for at udføre synkro "skrivebord" med Kies, et gasanlæg, hvis ske frivilligt. Denne fælles program (også kompatibel med Bada og talrige "feature telefoner") er kendetegnet ved en ekstraordinær byrde, og ved mangel på stabilitet temmelig irriterende.

Kies2
Kies er også langsom ustabil.

Den modigste kan stadig prøve lykken med Kies til at synkronisere PIM-data med Outlook, til at konvertere videofiler (næsten ubrugelige med Galaxy S), adgang til systemets hukommelse, eller bestyrer mediebiblioteket (iTunes) . Bemærk også, at Kies kan bruges til at flashe firmwaren når version 2.2 (Froyo) af Android vil blive officielt frigivet af Samsung.

konklusion


Clipboard06Det er overflødigt at nøle, har Galaxy S udvidet rækken af ​​Android flagskib smartphone (eller korte flagskib smartphones) tid. Denne terminal stiger uden vanskelighed på podiet var meget omstridt af HTC Desire, Nexus One og andre Acer Liquid (for at nævne et par stykker). Bestemt, overlay software er ikke hentet inspiration langt. Klonen interfacet simpelthen springbræt iOS men uanset omfanget eller kopien er mestret? Dette er faktisk tilfældet med Galaxy S: systemet er flydende, let at tage i hånden, og ikke at ødelægge stabiliteten er på stævnemøde. I materielle vilkår, betyder det "plastik" finish ikke nødvendigvis alle tilfredse, men det er rart og lette vægt af den mobile er mærkbar.

Clipboard02Ellers er det Galaxy S ikke glip aktiver. Dette er en kraftfuld mobil særdeles veludstyret både software og materiale. Vi kan godt lide dens Super AMOLED-skærm, dens perfekt lydhør touch-lag, videoafspilleren er kompatibel med en lang række formater (herunder MKV) og dens bemærkelsesværdige performance capture (herunder video).

Da vi taler om medier, så husk, at Samsung ikke har gjort tingene til det halve i dette område. Musikafspilleren tilbyder omfattende indstillingsmuligheder, tilstedeværelsen af ​​en FM-tuner er mærkbar og AllShare program forvandler Galaxy S som DLNA-streaming! Svært at gøre mere komplet. I dette område som i andre, denne smartphone tager mange af sine konkurrenter i skak. Endelig vores elektroniske kammerater udstyre mange funktioner, som vi næsten ville glemme den grundlæggende brug. Potentielle købere kan beroliget, Galaxy S er en stor telefon. Kort sagt, vil du forstå: Hvis du er på udkig efter en stor smartphone, skal du tage et kig på Galaxy S side!

Samsung Galaxy S

Jo mere + WiFi n og Bluetooth 3.0 / Deling + Capture HD bemærkelsesværdigt / læse MKV 720p + Power breezy / DivX + Render Super AMOLED-skærm / Tuner FMLes afskrivning iPhone Clone -? Udseende "plastik" - Program af synchronisation5Fonctionnalitésergonomiautonomimagt