Livebox Test 4: kassen Orange tager føringen

komfort luftfilterkassen


Originalitet af 2016 årgang af Livebox: luftfilterkassen boligkomfort. Det er frivilligt for Livebox abonnenter og Play-pakke med standard Jet Livebox kunder. Dette er en 4G-modem (LTE CAT4) booster fremstillet af Huawei.

Orange vil sende dig et SIM-kort til indledningen af ​​luftfilterkassen komfort og et USB-stik ind i Livebox 4, først oplade sin aftagelige 1500 mAh batteri, men også til at synkronisere med Livebox . Så at i tilfælde af svigt af internetforbindelse, Livebox 4 skifter tilbage til Wi-Fi-forbindelser på denne hotspot.

En god idé, som er ledsaget af et volumen på brugbare data med 2 GB per måned, i tilfælde af svigt, et volumen forøget til 10 GB. Vær forsigtig i tilfælde af svigt, betyder luftfilterkassen Komfort ikke give relæ for tv-tjeneste eller for den faste telefon.

Orange Livebox 4 - Konfiguration luftfilterkassen Comfort 4G
Ledelse luftfilterkassen komfort fra Livebox interface

Et spørgsmål er stadig: er det virkelig nyttigt? Lad os ansigt med en fiber-forbindelse, mulighed for at bruge luftfilterkassen reservehjulet Komfort er minimale. Det er hans interesse for ADSL er den mest indlysende, især i landdistrikterne, hvor, problem, er der formentlig ingen 4G-netværk. Så vi vil være i stand til at gå ombord på filmen baglæns og sige, at luftfilterkassen Komfort snarere er fastsat for en ekstra brug, men i dette tilfælde 2 GB shorts især når Sosh tilbyder med sin pakke til 19.90 euro datamængde på 5 GB per måned med brug modem.

Orange luftfilterkassen Komfort Orange luftfilterkassen Komfort - 2
The Orange luftfilterkassen boligkomfort ... Huawei underskrevet

Læs gennem linjerne prissætning


Prisfastsættelse er helt sikkert det, der gør eller vil tale om denne Livebox. Og fordi Orange tilbage helt alvorligt billetpriser. Hvis vifte af pakker er identisk: Zen, for posten niveau, Play, for mellemklassen og Jet, for samlet pris dem gennemgå en generel stigning. Der er også tale om tilbud, med integreret Open Mobile, men vi vil prøve at holde det simpelt.

Flytning hurtigt på Zen formel, som forbliver på den gamle hardware generation Livebox modem 3 og UHD92 dekoder (morsom tandem).

Tilbuddet Livebox Play Fibre drager fordel af nye modem og den nye dekoder. Hun stolt annonceret i fiber (200 Mbit / s ned og 50 Mbit / s beløb, minimum) til 25.99 euro på orange.fr sider. Men i virkeligheden er denne opfordring takst knyttet til to rabatter: en rabat på 14 euro om måneden over 12 måneder, og en rabat på 5 euro om måneden i 1 år, hvis du er kunde hos en anden operatør. For en eksisterende kunde, så prisen er 30,99 euro om måneden i 1 år. Plus 3 euro månedligt modem leje: du klatre til 33.99 euro om måneden. Efter fremme på 12 måneder, er satsen stiger til 44,99 euro om måneden, som, med udlejning modem, er faktisk 47,99 euro (du følger os?).

For ADSL-kunder, Play Tegningskursen er anderledes: 34,99 euro om måneden i 12 måneder (faktisk 37.99 med udlejning af boksen) og 39.99 euro om måneden, som altid er tilføjet 3 euro kasse leje er 42.99 euro om måneden. Fibrene bliver således dyrere abonnementer på Orange ADSL som deres ækvivalenter. Et vendepunkt. De ekstra omkostninger, tid ved Sosh anmodet om til sine fiber-abonnementer, der nu findes i Orange fiber koste dig 5 euro om måneden. De Livebox Play abonnenter vil abonnere på valgfri luftfilterkassen Komfort for tilslutning og ekstra aflastning 4G - 5 euro om måneden og 10 euro idriftsættelse omkostninger - eller vælge den Livebox opbevaring, dvs. disk 1TB hard, opkrævet igen 5 euro om måneden med en 10 euro idriftsættelse omkostninger.

Orange LiveBox 4 - Sommer satser 2016
Orange satser; kommerciel periode var 2016

Den mest high-end pakke, Livebox Fiber Jet, start ham til 33.99 euro om måneden, hvis man tror den orange markedsføring. I sandhed, vil denne pakke, som i sin fiber-versionen sælges til 500 Mbit / s minimum i nedstrøms og 200 Mb / s Minimum i uplink, koster 36.99 euro om måneden inklusiv leje modem, hvis du er en ny Orange kunde, og dette i 12 måneder. Hvis du allerede er kunde, at prisen stiger til 40,99 euro de første 12 måneder og derefter, i slutningen af ​​kampagneperioden, til 52,99 euro om måneden, som, med udlejning af Livebox, vi er et månedligt gebyr på 55.99 euro ... hver måned. I ADSL, vil den samme pakke med leje af kassen, og efter kampagneperioden koster 50.99 euro. Ud over fiber flow, Jet Livebox pakke er den eneste til at omfatte standard harddisk 1TB luftfilterkassen og komfort.

Kære, kære varer idriftsættelse omkostninger


Uanset om du er ny kunde ... eller tidligere klient: du skal betale for start omkostninger (Orange insisterer på semantik: Det handler ikke om bestemmelse udgifter) i Orange Livebox materiale 4. forklarer her på linje med markedets standarder og fungerer som sine konkurrenter, der opkræver bestemmelsen, tilgivelse idriftsættelse af udstyret. Afgifter som under alle omstændigheder, kan ikke erstattes af brugeren, hvis han skulle forlade operatør.

For en ny abonnent Livebox Jet (pakken det mest omfattende sortiment), de start omkostninger er som følger: 50 euro for TV-dekoder, 10 euro for luftfilterkassen 4G og 10 euro for harddisken Livebox i alt 70 euro.

For en kunde, der migrerer eksisterende Orange på dette nye tilbud, udveksle mod betaling: 10 euro for Livebox 4 og 50 euro for TV dekoder. Selvfølgelig, hvis kunden er udstyret med en 2 Liveboxes ikke lejet, det ser til at opkræve gebyrer for at udveksle for Livebox. Dertil kommer udgifter til idriftsættelse: 10 euro for luftfilterkassen 4G og 10 euro for harddisken. Her vil kunden betale, derfor i alt 80 euro. Og hvis han allerede havde betalt et depositum for hans tidligere tv-dekoder, betyder det ikke komme sig straks: det vil blive returneret i tilfælde af hegnet linje på Orange.

Orange Livebox 4 - Honorar
Små linjer, ende til anden, dyrt!

Endelig, hvis kunden ønsker en anden tv-boks, den mulighed er gratis for abonnenter med fiber omkostninger til levering af en anden dekoder 10 euro. Men pas på, vil du ikke have en anden IHD93 dekoder, det vil sige, en Livebox tv-dekoder 4 Orange giver dig i stedet en UHD90 dekoder, ikke givet at håndtere 4K vandløb.

For at fuldende cirklen, ved, at der er ingen bindingsperiode på Orange. Dog kan operatøren opkræve 50 euro opsigelse gebyr i tilfælde af linje lukninger. < tidligere næste side > Redigeret den 2017/01/26 ved 10:18