Google Earth Pro nu tilgængelig

Indtil da opkrævet 230 euro om året, den pro version af Google Earth er nu tilgængelig for alle gratis. Det giver adgang til up-res billeder og samtidig geolocation 2.500 adresser.

Professionelle og amatører kan nu få Google Earth Pro uden at forlade deres tegnebog. Google har fjernet abonnementet systemsoftware, der tidligere opkrævet 320 euro om året. Siden 20. januar tjenesten er helt gratis og vil forblive sådan.

Google Earth Pro
Blandt interesser Google Earth Pro, finder vi adgang til billeder i høj opløsning, mulighed for at udskrive kørsler på op til 4800 x 3200 pixels, adgang til flere data, herunder demografi og trafik, eller endnu evnen til at skabe videoer ved brug af kortlægning, alle i Full HD.

For fri adgang til Google Earth Pro, bare downloade softwaren og udfylde en formular på den dedikerede side. En aktiveringsnøgle vil derefter automatisk blive sendt via e-mail. For dem, der tidligere har brugt tjenesten gebyr, er der intet at ændre: softwaren forbliver aktiv, uden at skulle gøre noget.

  • Download Google Earth Pro til Windows og OS X

Download Google Earth til Windows.

Hent Google Maps Billede Downloader til Windows.Redigeret den 2016/05/12 ved 10:20