Mobile Test Carrefour Poss 4.5 Smart 4G: en god overraskelse?

Efter en 10-tommer tablet skuffende (se vores video-test) Carrefour igen med en lav pris smartphone. Dette er i virkeligheden den L690, en mobil underskrevet Hisense, en kinesisk producent, men lad os vende tilbage til Poss 4.5 Smart 4G. Denne mobile Android KitKat sælges i øjeblikket 180 euro, og alt er dekoreret temmelig udskiftelige valgfri farve plader. Skal vi forvente det værste, eller det modsatte, en god overraskelse? Svaret højre væk ved at gå rundt i styrker og svagheder Smart 4.5 4G.

Video Test Poss 4. Smart 4G

mest


Først positivt punkt, den mobile har en anstændig skærm kvalitet. Sandt nok, er den opløsning på 960 x 540 pixels dateret, men helt tilstrækkeligt tændes 4,5 inches. Hertil kommer, farverne er punchy og betragtningsvinkler er acceptable.

Som for ydeevne, denne gang, Smart 4.5 skuffer ikke! Selv om det var forventet at finde en af ​​MediaTek forpustet indgang, er den mobile udstyret med en Snapdragon-processor 410 hjerte quad 64-bit (men OS 4.4 er 32 bits), som sikrer perfekt fluiditet i interface, og de tungeste 3D-spil fra Store er kørende.

mini Batteri
Sammenligning videoafspilning autonomi

Disse forestillinger ikke begynder for meget af batteriets levetid. Smart tager 4.5 05:13 Wi-Fi aktiveret videoafspilning med maksimal lysstyrke. En score der er ikke enestående, men i det mindste har den fordel at være i gennemsnit generelt observeret.

Med hensyn til foto, selv om det er på entry level, Smart 4.5 trækker sin stadig gøre godt. Den autofokus er hurtig, billeder er detaljeret nok, og eksponeringen og balance farver er tilfredsstillende. Hvad får en tilstrækkelig resultat at arkivere de gode gange dagligt.

Standard 11 februar 2015 18.28.17
Eksempel billede (klik for større billede)

Endelig sidste fordel, den mobile er kompatibel 4G, og det har to SIM-slots. Ideel til personlig og professionel brug et abonnement på den samme telefon, for eksempel.

Sim
Dual SIM-slot


den mindre


Og hvis du sætter pris på muligheden for at bruge to abonnementer, vi beklager, at det andet SIM-slot er begrænset til 2G. Det er klart, kan du bruge den sekundære SIM-telefon, men det vil ikke stole for meget på det at surfe på nettet, hvilket gør downloads, eller nyde en streaming media.

Men det mest irriterende punkt er meget begrænset lagerkapacitet på 8 GB eller 6 GB stedet ved fjernelse af volumen, som optages af systemet og applikationer. Sandt nok, har designerne ikke glemt at udstyre deres enhed med et microSD slot, men nogle programmer skal altid installeres i den interne hukommelse. Kort sagt, hvis du er den slags afhængige af apps, er det stærkt anbefales at gå upmarket at målrette et minimum på 16 GB indbygget hukommelse.

Standard 11 februar 2015 18.43.05
Den mobile kører Android KitKat

Så på systemet, er den mobile øjeblikket er begrænset til KitKat og det er sandsynligt, at opdateringen Lollipop aldrig blive foreslået. Heldigvis for øjeblikket, manglen på Android 5 fører ikke til software uforenelighed.

Vi flytter nu til design. Selvom det afhænger af smag, Carrefour mobile skærme ingen ambitioner med sine temmelig vilkårlige linjer. udskiftelige skaller er værdsat, men undertiden farven af ​​plasten i massen er pænere end den udvendige maling.

Standard 11 februar 2015 18.29.46 Standard 11 februar 2015 18.29.59
Valgfri udskiftelige covers

Endelig, hvis billedet del er op i videoen resultatet er mere blandet. Vi undgår katastrofen, men det er uheldigt, at autofokus er konstant justerer, som skærer de korte passager slørede videoer.


konklusion


I sidste ende, når vi ikke forvente det virkelig, det Poss 4.5 Smart 4G er en dejlig overraskelse! For en mindstepris, ydeevne og skærm er på stævnemøde, og billedet lag er at udnytte. Den mobile Carrefour vil ikke have nogen problemer med at holde sin plads midt i Wiko Rainbow 4G og andre Sosh Phone 4G.

Nogle foretrækker ham måske motorcyklen G 4G, som har en bedre finish og en 720p skærm til samme pris og nogle gange endda 30 euro mindre. Stillet over for dette, Carrefour mobil reaktion med dobbelt SIM og en bedre regning kamera. Anyway, hvis du er på udkig efter en mobil til under 200 euro, køb kan ses på betingelse af ikke at være alt for ivrige applikationer.

4G Smartphone: opdage billige tilbud på vores prissammenligning!Redigeret den 2017/09/26 ved 17:08