SFR øger sine RED pakker: 100 GB for 2 euro

RED af SFR øger sine pakker med en Boost 50GB mulighed for 1 euro mere om måneden eller 100 GB til 2 euro om måneden.

Denne indstilling er automatisk tilføjes: abonnenter, der ikke ønsker at drage fordel must rapport.

RED af SFR: 50 til 100 GB til 1 til 2 euro


SFR har besluttet at øge sit ADR pakker med Boost option: abonnenter kan vælge mellem 50GB Boost mulighed for 1 euro mere om måneden og 100 GB Boost mulighed for 2 euro mere pr måned. Bemærk, at tilføjelsen af ​​denne mulighed ikke ændrer pakken: det forbliver uden engagement og abonnenter fortsætter med at modtage opkald, ubegrænset SMS og MMS samt deres muligheder.

Indtil nu, abonnenter kunne, fra deres mobile klient område RØD abonnere på disse muligheder. Men nu må de vente på at modtage en e-mail eller SMS til RED af operatør SFR at blive officielt informeret ... og reagere.

@REDbySFR er en vittighed, er det ikke? Hvis dette ikke er tvangsauktionen, at der i løbet af sommeren? Afmeld levende, tak #SFR #voleurs pic.twitter.com/ATHvJYYr5U

- Sora xavier (@Sora_xavier) August 7, 2017

En ekstra mulighed automatisk


Hvis dette tilbud ved SFR RED er meget fordelagtig, kan det ikke appellerer til alle. Faktisk tilføjelsen af ​​det løft mulighed er automatisk: abonnenter, der ikke ønsker at have yderligere gigas skal nægte Boost indstilling eller ved at klikke på linket i den e-mail, de har modtaget, enten klikke på "rapportere din afvisning" i deres klient område.

På Twitter, nogle var hurtige til at reagere, beskylder RED af SFR at gøre tvangsauktion i august måned. Faktisk kan de, der nyder godt af ferie for at afbryde opdage med overraskelse på deres tilbagevenden, en betalt løsning, som de ikke nødvendigvis har brug for eller ønsker, deres var "pålagt".


  • 4G: SFR overstiger Orange i antallet af aktive steder
  • SFR øger mobile planer ved at pålægge levering Privilege
  • Bug SFR: opkrævede kunder trods afskaffelse af roaming
  • Altice (tidligere SFR) begiver sig ud på sin Netflix boks
Redigeret den 2017/08/08 ved 14:35