Styr din computer med Wiimote

hardwaren


I betragtning af succesen med den nyeste Nintendo konsol, er du sikkert klar over eksistensen af ​​Wiimote, denne lille fjernbetjening, som byder på en helt ny og medrivende måde at spille. Dekryptering driften af ​​denne controller, vil vi se, at det er meget muligt at bruge en computer i et væld af applikationer, som kun fantasien kan begrænse.

Wiimote, præsentation


Wii Sensor Bar
den << sensor bar >> WiiLa Wiimote er navnet på controlleren af ​​Nintendo Wii-konsol. Den er udstyret med flere sensorer, der gør det muligt at lokalisere i rummet og genskabe sine bevægelser på skærmen:
  • accelerometre stand til at transkribere bevægelserne anvendt på den;
  • den infrarøde pointer, der vil identificere placeringen af ​​Wii Remote i rummet. For at gøre dette, har Nintendo udstyret sin konsol en "sensor bar", der vil udsende et signal opfanges af Wiimote.

Wiimote

Wii og PC, en mulig ægteskab?


Hvordan et joystick til spilkonsol kan det bruges med en computer? Svaret er simpelt: at etablere en forbindelse mellem controlleren og konsollen, har Nintendo valgt Bluetooth. En computer med en kompatibel adapter er teoretisk i stand til dialog med Wiimote.

Det nødvendige udstyr


Som vi har set, forbindelsen til computeren via Bluetooth, og en adapter, så du har brug for. En ikke-udtømmende liste over kompatible enheder eksisterer og giver dig mulighed for at lære om din fremtid eller eksisterende hardware.
WLAN / WiFi SYNSPUNKT USB-modul - BlueToothAt bruge markøren funktion af Wii Remote (for eksempel ved at give det en mus funktion) er en infrarød kilde påkrævet. "Bar sensor" kan erstattes af andre lyskilder i stand til at udsende i det infrarøde, og to stearinlys vil gøre pænt, hvis du behændigt sat under skærmen. spirende hackere har også med succes testet produktionen af ​​en "sensor bar", hvilket er en meget god løsning, der vil bede dig en lille investering og meget få penge. Bemærk dog, at Bluetooth-forbindelsen er tilstrækkelig til mange applikationer, og at kun de mest krævende brugere vil finde værdien af ​​en infrarød sender.
Endelig er du selvfølgelig nødt ... en Wiimote, som sælges med Wii-konsollen, men kan også findes kun i handelen.

Princippet om manipulation


Når Bluetooth-adapteren er tilsluttet din computer og din Wiimote i hånden, kun det fortsat at bruge to specifikke software vil vi fortælle dig med det samme. næste side > Redigeret den 2016/05/12 ved 09:25