Animal Crossing kommer på smarttelefoner

Animal Crossing, et spill Nintendo stjerner, forbereder seg på å lande på end smarttelefoner i november 2017. Det japanske firmaet forventer omdømmet av franchise og håper en kommersiell suksess.

Et spill som minner barndommen, høy vanedannende potensial


Etter utgivelsen av Super Mario Run versjon for smarttelefoner, se Nintendo tilpasser en annen av sine flaggskip mobile spill. Denne gangen er det sagaen Animal Crossing spill hvor en menneskelig karakter som du kontrollerer er blant antropomorfe dyr, snakke med dem, hjelpe dem å utvikle sine levende og forpliktende vennskap med dem. Men denne gangen tar handlingen sted i en leirplass (derav navnet på spillet, Pocket Camp), og det er dette stedet som det er ordnet. Tidlig i spillet, du bare har en flat overflate uten møbler eller utstyr, er det for deg å sjekke med dyr for å finne ut hva deres favoritt møbler og bygge det for dem.

Og som det er et spill, vil det absolutt ikke enkelt. Vi må først få materialer som tre. Men tegnene som du gir, vil det ta dem en tjeneste, for eksempel plukke bær, fange fisk eller fange dem for sommerfugler med en netto. Når du har materialer, er det for Cyrus, altmuligmann, som er ansvarlig for arbeidet og lage møbler.

Når et dyr har besøkt deg, kan det komme tilbake å bruke tid på campingplassen når han vil. Det er der ligger den avhengighetsskapende aspektet av spillet: dyrene komme og gå når som helst, og ikke bare de du velger å spille. Og for å legge til realisme, Animal Crossing: Pocket Camp vil vurdere den tiden det er å justere lysstyrken i spillet deretter. Spesielle perioder med sine attributter (jul, for eksempel) vil avbryte spillet, i form av oppdateringer.

Animal Crossing Pocket Camp

For å forberede utgivelsen av Pocket Camp, setter Nintendo pakken


For Nintendo, Animal Crossing: Pocket Camp lover å være en veritabel cash machine: ikke mindre enn 163 drakter og 299 ulike møbler vil være i programmet, hver oppnåelig i bytte for poeng som du tidligere har kjøpt gjennom tjenesten til karakterene i spillet, eller ved å betale bare.

Spillet vil ikke bli frigitt før i slutten av november 2017, men en Twitter-konto allerede er aktiv. Etablert i navnet Isabella, tegnet du vil styre i løpet av spillet, tjener det til å bli kjent fremtidige spillere med produktet, slik at de er klare når spillet kommer ut. I samme ånd, ble en YouTube-video selv lagt ut på den offisielle kanalen for Nintendo.

Den mest utålmodige kan nå registrere deg for å bli varslet om tilgjengeligheten av spillet.


  • # NintendoParis2017: rapport fullstendige spill å vente (eller ikke)
  • # NintendoParis2017: rapport fullstendige spill å vente (eller ikke)
  • Mario + Rabbids Kingdom kamp: 29 august på Nintendo Switch
  • Odyssey Super Mario Nintendo Slå den 27 oktober!
  • Mario + Rabbids Kingdom kamp: 29 august på Nintendo Switch
  • Super Smash Bros. kommer til Nintendo Switch
  • Nintendo kunngjør slutten av WiiU (og spill)
Redigert på 25/10/2017 ved 17:23