Basile, en ny high-tech hage for urban

Oppstarts Culteev har utviklet en innovativ ny enhet for dyrking av urter hjemme, uten jord. Denne innendørs hage tilkoblet, heter Basil, er en ekte løsning til hagen uten borgere som mislykkes i sine forsøk på å kultur, og som ønsker å konsumere ferske råvarer.

I byen er det ikke alltid lett å dyrke sin egen hage, i mangel av plass, sol eller ideer. Nyt Martin og Alexandre Aumand, grunnleggerne av den stjerne opp Culteev, skapte en innendørs hage koblet slik at å dyrke urter hjemme.

Takket være Basil, vil navnet på denne nye teknikken, gressløk, mynte, estragon eller persille vokse i urban mote jordløse. Plantene blir plassert i et næringssubstrat gitt i hage kit. Side vanning, trenger ikke å bekymre deg for det, Basil har en rekkevidde på tre uker.

Vann blir levert direkte til de forskjellige potter av et pumpesystem og planterøttene utvikles i tanken 4 liter vann. For å erstatte naturlig lys, gir en LED-system plantevekst.

Basil Hage logget
Via et program, blir brukeren varslet på smarttelefonen når du skal fylle tanken med vann eller levere næringsstoffer. En guide til beskjære planter og oppskrifter for matlaging med urter er også gitt.

For å gi større produksjoner, vurderer Culteev produkter bygget i kjøkken veggelementer. Målet? Økende frukt og grønnsaker og hvorfor ikke vokse hele salater.

Lignende produkter som allerede er på markedet


Lilo, å dyrke urterI dag, andre franske initiativ eksisterer i denne sektoren av innendørs hager. Urban Hage, klar til å vokse og Sann Vegetabilsk utvikle lignende produkter: lokke av en liten kompakt akvarium, lar high-tech mini-hage urban hage å dyrke grønnsaker, aromatiske planter, cherrytomater, små salater og mini paprika, chili peppers. Basilikum, fra en klippe, sette en uke til å vokse. Prisene varierer fra 89 til 199 euro, avhengig av størrelse og alternativene som er valgt.

Med Lilo, klar til å presse på for nå bare tilbyr kulturen i tre planter urter gjennom hele året, til 139 euro. Bare velg en kapsel som inneholder frø og installere den i potter. Et næringsstoff pose glir på forhånd i den beholder som er fylt med vann.

nesten identiske, den virkelige hage av sann kjøkkenhage, som er tilgjengelig for salg fra 134 euro, vil dyrke mer enn 20 arter av planter. Aromatiske urter, spiselige blomster og mini grønnsaker også. Systemet baserer seg på en støpeblokk system fyller klar holdige organiske frø, organiske medier og essensielle næringsstoffer for hver plante (mineralsk og organisk gjødsel).

Om samme emne:
  • 8 applikasjoner for hagebruk mens forbundet
  • Bionic anlegget PCB i bladene
  • CES 2016: Parrot potten, og plantene ikke dø av tørst
  • 2 måneder med Flower Power Parrot
  • Hage Planner for Windows
Redigert på 02/03/2016 ved 15:16