Den største pistol Nerf verden tar skudd på 64 km / t

Designet av Mark Rober, er den største pistolen Nerf verden så imponerende som komisk - og potensielt også litt smertefullt. Ting av drømmer elskere av disse leketøy våpen som skyter skumprosjektiler.

Vil du tør å plassere deg selv i kanon severdighetene i nerve reproduserte Mark Rober? Hvis det er mulig å føle skum prosjektil av vanlig smelle oss på huden når en venn - eller en kollega Clubic - skyter på oss med henne XD Elite StrongARM mer konvensjonell, XXL modell laget av dette USA pålegger altmuligmann og litt skummelt. Kalt den største Nerf pistol i verden, er det i stand til å avfyre ​​prosjektiler med en hastighet på 64 km / t.

Mega nerve
Resultat: rakettene i spørsmålet kan reise opp til 120 meter før du berører bakken, og kan lage fine skade som eksploderer glass, for eksempel. I en video lagt ut på YouTube, forklarer Mark Rober hvordan den ble opprettet, ved hjelp av en paintball tank 3000 PSI (pund per kvadrattomme, som er ekvivalent med 230 bar trykk). De prosjektiler som er fremstilt med skum basseng nudler og omfatter en sugekopp som tillater dem å holde seg til mange overflater.

En delirisk kreasjon som gjør at du ønsker å prøve det, men du vil være enig, vi egentlig ikke ønsker å være målet!

Redigert på 06/22/2016 ved 24:02