GoPro: Karma drone og ta form Hero 5

GoPro fortsetter kampanjen mouthing hans fremtid drone, heter Karma, publisere en andre salgsfremmende video. Det restructures dens rekkevidde i parallell.

GoPro, som kommer tilbake for å kunnskuffende økonomiske resultater og oppsigelse av 7% av arbeidsstokken sin (ett hundre mennesker), bør berolige investorer og forbrukere.

Logo drone GoPro Karma
For å gjøre dette, vil pioner av miniatyr kamera lansere som forventet på et voksende marked, at av drone. Den forbereder faktisk AR.Drone, heter Karma, som "Slipp i 2016". Tre måneder etter at en første video som viser sin stabilitet, en folkemusikk, GoPro tilbake til sine røtter: elektronisk musikk (i dette tilfellet Magi Sword - Infinite), Extreme sport, og produksjon booming.

Kameraet som Bobby Brown profesjonell skiløper ser ut til å holde på en armlengdes avstand til slutt fløy til å hoppe og deretter klatrer til å tilby en visning av scenen. Vi ser ikke GoPro tok seg for å slette i refleksjon av masken, men drone det er hvordan hovedattraksjonen.

Teknisk sett en åpenbaring: drone skyter i 4K Ultra HD, eller noe som gjenspeiles av den maksimale definition video på YouTube.


Mot Hero 5 og en forenklet rekkevidde


GoPro har også dratt nytte av utgivelsen av sine finansielle resultater for rationnaliserait kunngjøre at linjen av miniatyrkameraer. CEO Nick Woodman kunngjorde at han ville beholde [news: Svart Hero 4 Hero 4 Silver] og Hero 4 Session, solgt 220-530 euro. Merkevaren vil gi opp entry-level markedet som investert det ett og et halvt år. The Hero for korte, Hero og Hero + + LCD familien solgte 140-330 euro vil ikke bli markedsført etter april.

GoPro har endelig bekreftet at de vil lansere en ny serie Hero 5 senere i år.

GoPro Hero + LCD
relaterte Stories
  • Streame utnytter leve med GoPro og Periscope
  • GoPro er invitert i BMW M2 å filme dine bragder
  • CES 2016: DJI Phantom trekker ut en 3 4K til 899 euro
Redigert på 05/10/2016 ved 17:19