Cookeo Connect: Moulinex lanserer første koblet Multicooker

Med Cookeo Connect har Moulinex invitert under treet den første trykkoker tilkoblet via Bluetooth til en smarttelefon eller nettbrett. Den franske produsenten utviklet sitt utvalg Cookeo mens forlate sin gratis brukere.

Stede i rommet Høyteknologi og gjenstander knyttet til Paris Games Week, den Moulinex stå virkelig synes skiftet. Likevel merket har sin plass i dette rommet, som det presenterer Cookeo Koble til. Denne komfyren er ikke en overraskelse siden selskapet allerede har vist flere ganger i år, men Moulinex har nå satt en lanseringsdato i desember.

Dette Multicooker har, som sin forgjenger, integrert skjerm som gir tilgang til 100 oppskrifter, og tilbyr en steg-for-steg for å ikke gå glipp av. Men den virkelige nyheten er i Bluetooth-tilkoblingen som kobler Cookeo en tablett eller smarttelefon for å få tilgang til ekstra inntekter, samt flere funksjoner. Det er særlig mulig å ta opp en handleliste på smarttelefonen sin, for å vite nøyaktig hvilke ingredienser du trenger å kjøpe for å lage mat, laste ned 100 ekstra oppskrifter og kulinariske tilgang tutorials. Den MyCookeo søknad kan finnes overalt, men siden Multicooker ikke kobler direkte til Internett, er det ikke mulig å starte oppvarming en ekstern flat, for eksempel.

Moulinex Cookeo Connect 2

En veldig åpent samfunn


Den Cookeo serien har eksistert siden 2012, og en sterk bruker samfunnet har dannet på Internett, blant annet via en Facebook-gruppe. En skulle tro at utviklingen av en versjon av den tilkoblede Cookeo ville MOULINEX motivert til å gjenvinne samfunnet, utvikle sin egen plattform. Men dette er ikke tilfelle, og selskapet er fornøyd med å forbedre dette fellesskapet momentum som har utviklet seg slik at det er ingen ventetid. En strategi som går litt mot korn av dagens tilnærminger, og det er velkommen.

Den Cookeo Connect vil være tilgjengelig i desember, priset til 299 euro. Derfor en pris, men det er ikke så langt fra den forrige modellen, USB Cookeo - som gjør det mulig å legge til inntekter gjennom en USB-nøkkel - funnet mellom 250 og 260 euro. Likevel må vi understreke et viktig poeng: da den ble lansert, vil enheten bare har en iOS-app: Android-versjon kommer i april 2015 og savnet brukerne av dette operativsystemet perioden helligdager. Som for Windows Phone-brukere, har de ikke synes virkelig interessert Moulinex ...

Cookeo Koble Moulinex 1Redigert på 31/10/2014 ved 10:32