Star Wars Episode VII: hvordan droid BB-8?

En av stjernene i Star Wars Celebration konvensjonen er utvilsomt BB-8, Droid sett i den første traileren for Star Wars: The Force Revival. Til alles overraskelse, det er ikke en robot CGI, men en ekte maskin.

Den nye R2-D2 kom: det kalles BB-8 og overrasket publikum på Star Wars Celebration åpningsseremonien, kringkastet live på internett på torsdag. Denne lille droid, hvis hode har utsikt over en stor ball som tillater ham å gå videre, faktisk en overraskelse. Grunnen: alle trodde det var datagrafikk integrert i filmen. Men det er faktisk en ekte robot, den fantastiske design.

BB-8 Star Wars Episode 7
" Vi har hatt mange diskusjoner om det faktum at en versjon CGI ville være mye mer praktisk for skyting "Sa filmens direktør, J. J. Abrams. " Men vi visste også at det ville være så mye bedre for filmen, skuespillerne og alt annet, det være seg en ekte robot. "Utformingen av BB-8 ble satt i hendene på Neal Scalan ekspert på animatronics i Hollywood.


Hvordan BB-8?


BB-8 oppskriften er fortsatt hemmelig. Likevel kan vi gjøre noen forutsetninger: Mashable området hevet muligheten for at stor ball som roboten fungerer som leder av Orbotix Sphero ball. Det har en teknologi som gjør det mulig å kjøre i alle retninger, gjennom en mobil applikasjon drevet av brukeren. " Det er som hvis du putter en ball i en Segway "Kommen skaperne av gadget. Det er ganske sannsynlig at BB-8 fungerer på en lignende basis.


Spørsmålet om hodet er det trolig mer komplisert. Sistnevnte er ikke fullstendig løst på ballen som den forblir stabilt når det er i gang. En blanding av magneter av forskjellige sensorer - akselerometer, gyroskop ... - og sannsynligvis mindre hjul tillate hodet å være stabil og gå i ønsket av den person som holder den fjern retning.

Avhørt av Mashable, Ralph Hollis, professor ved Carnegie Mellon Robotics Institute, har en annen teori: de små hjulene på hodet kan brukes til å drive ballen. Innkalling til Hollis er interessant fordi det er oppfinneren av Ballbot, en maskin som er helt og holdent basert på en ball og et komplekst sett av teknologier for å balansere og flytte roboten plasseres på den.


Men Ralph Hollis " BB-8 er trolig mer enn det ". Vanskelig å virkelig vite hva droid gjemmer seg i magen hennes, selv om det virker utnytte kjente teknologier. En tenker seg at DIY fans av serien er allerede på farten for å finne en måte å gjengi så trofast som roboten, som raskt har blitt elskling av Web.

Hvis du har andre teorier om driften av BB-8, kan du dele dem i kommentarfeltet!

Les også:
  • En ny trailer for Star Wars: Force Wake
  • Star Wars Celebration: 30 timer direktesending på Internett
  • Star Wars-sagaen tilgjengelig på VOD den 10. april, men ikke for enhver pris
  • Star Wars Episode VII: en kraftig online strategi
Redigert på 04/17/2015 ved 13:51