E3 2016: Xbox One S er kraftigere, men Microsoft øker frykten

I tillegg til å være tynnere, vil Xbox One S være kraftigere enn originalen. Det kan virke ekstraordinært, men logikk er gjort. Microsoft lover at spillerne ikke vil bli skadet så lenge.

Dag etter dag, er Xbox One S nøyaktig. Vi lærte i går, dagen etter hans kort introduksjon til Microsofts åpne konferansen, ville det være kompatibel Ultra HD Blu-ray. Vi oppdager dagen etter at det vil være kraftigere enn originalen.

Les også: Xbox One S: Blu-ray-spiller UltraHD den billigste, med en premie konsoll

E3 2016 - Xbox One S
Det er Rod Fergusson, direktør for studio Koalisjonen, som opprinnelig avslørte i et intervju med nettstedet polygon om fremtiden Gears of War 4. Det er den første til å bli annonsert "Xbox One S har CPU kraft og ekstra rå GPU forhold til den opprinnelige Xbox One" og at"Det gir en mer konsistent nivå av ytelse".

Da Microsoft har bekreftet The Verge : "For spill som ønsker å utnytte HDR, ga vi utviklere tilgang til en liten mengde ekstra datakraft".Microsoft øker frykten


Utviklingen av ytelse i en konsoll generasjon er et følsomt tema. I motsetning til datamaskinen, er konsollen ment å beskytte mot foreldelse ved å garantere en viss utholdenhet fordeler gjennom hele livet. Microsoft er klar over, og han sier også at arkitekturen av chip er den samme som den originale Xbox One.

Faktisk er Xbox One S definitivt gått fra tredje til syvende generasjon AMD APU. En av de viktigste bidragene til den nye konsollen er faktisk støtte fra Ultra HD og HDR, som avhenger av en HDMI 2.0-utgang. Nå er det en av den nye arkitekturen AMD lansert forrige måned på Computex (Bristol Ridge). Det andre bidraget er å redusere størrelsen på konsollen, til tross for integrering av tilbudet. For å gjøre dette var det nødvendig å redusere varmen, så forbruket uten å redusere ytelsen, og det er nettopp løftet om en ny generasjon av CPU og GPU.

Relaterte Nyheter: Computex - AMD lanserer Bristol Ridge, sin syvende generasjon APU

Men Microsoft etter The Verge bestilt ekstra kraft til HDR. Som eliminerer frykt for fremtidige spill optimalisert for Xbox One S og dermed mindre væske originale Xbox One.

Microsoft vil følge dette prinsippet neste Xbox One Prosjekt Scorpio han også kort presentert før i går. "Vi vil ikke forlate dem som har en Xbox One," gir en produsent representant i et salgsfremmende video. En annen legger til: "Begge systemene er en del av samme familie, spill og tilbehør vil gå på begge. " Vi lurer fortsatt på hvordan Microsoft og utviklere vil administrere strøm fire ganger høyere eller lavere fra en modell til en annen.

Tidligere: Microsoft bekrefter Xbox One-konsollen fra $ 299

Microsoft Xbox One - Prosjekt Scorpio
Skjermbilde av salgsfremmende video av Xbox One-prosjektet ScorpioRedigert på 06/16/2016 ved 09:43