Magi Band: Disney investerer $ 1 milliard i en stropp koblet til sine parker

Når Disney besluttet å investere i en tilkoblet tropp, betyr det ikke gjøre ting halvveis: $ 1 milliard ville være nødvendig for å utforme Magic Band. Et tilbehør designet for å maksimere besøker Disneyland.

The Magic Band er en tilkoblet stropp som nylig har kommet inn i Disney-universet. Det handler ikke om selvmåling, ettersom dette tilbehøret er begrenset til en begrenset ramme, nemlig for tiden, Disney World Orlando park. Viljen til firmaet Mickey er å berike opplevelsen av besøkende til fornøyelsesparken, ved hjelp av armbånd for å gjøre livet enklere.

Med en RFID-brikke, en radiooverføringssystem og et batteri som gir den 2 års uavhengighet, kan Magic Band leveres på bolig besøkende en uke før hans tilstedeværelse i parken. Det kan sette armbånd for å knytte sine favoritt attraksjoner, referanser til sitt hotell reservasjoner eller kredittkortnummer. En gang i parken, kan han låse hotellrommet sitt med armbåndet, får personlig rute for å unngå ham opp køene, og selv betale for kjøp uten å måtte trekke sin portefølje.

Disney World Magisk Band

Armbåndet var verdt 1 milliard


Tilgjengelig for noen uker i Orlando, Magic Band og hele hans miljø er nødvendig for å Disney en investering på en milliard dollar. En betydelig sum som det amerikanske selskapet håper å slå inn ekstra inntekter: fordi ideen er å gjøre besøket morsommere og gir flere muligheter til å kjøpe varer og mat i parken. I tillegg tilbyr besøkende en personlig service - siden armbånd for å identifisere det - parken håper å beholde mer.

Nettstedet Wired forklarer noen relaterte mekaniske klokker: park ansatte har mobile terminaler som de mottar informasjon om personer som innehar objektet. Den magiske bånd er utstyrt med en radio-chip, kan triangulere dens plassering. I restauranter, servitører vite navnene på de besøkende selv før sistnevnte hadde åpnet munnen for å be om en tabell. Det er også mulig å legge inn en bestilling før ankomst til restauranten: kjøkkenet vet når lanseringen, siden de besøkende befinner seg til enhver tid.

Disney World Magisk Band

En gadget som går ubemerket allerede


Wired er forbauset ansikt armbånd adopsjon av fart i parken. For de som bor i en av park hotell eller abonnere på året i Disney World, er armbåndet tilbys. Andre kan kjøpe den i en Disney Store eller i parken for en pris på 13 dollar. Mange besøkende har en av syv modeller og bruke terminalene for dette formål, viser den måten at prosessen er enkel nok til å være selv på kort tid.

For nå har Disney ikke offentliggjort en tidsplan for utplassering av enheten i andre parker, som Marne-la-Vallée. Men dersom forsøket blir vellykket i Orlando, og gitt den høye utviklingskostnader, tenk vi knapt savner i Frankrike i de kommende årene.Redigert på 03/26/2015 ved 17:19