HADOPI advarer mot falske advarsler e-post

The High Tilsynet advarer at falske advarsler e-poster ble sendt på bokser av online elektroniske brev. HADOPI bringer derfor en veiledning for å skille sanne gradert respons falsk.

Logoen til'Hadopi.Igjen, uønskede meldinger posere advarsel e-poster fra HADOPI. Sistnevnte prøver derfor å unngå eventuelle berørte brukere " Hvis du mottar en e-post fra HADOPI, eller poserer som en e-post fra HADOPI, aldri svare med "svaret" til denne e-posten "Hun sier. Hun legger til at du aldri skal svare direkte på e-post anbefaling og rådes til å kontakte på telefon 09 69 32 90 90 (ut priser pakken rate nummer).

For å hjelpe brukere, HADOPI lanserer også en form består av 5 spørsmål å avgjøre om en e-post er ekte: Er det nevnt din ISP, budskapet den inneholder klikkbare lenker, forslag til å kjøpe programvare, en anmodning om å betale en sum penger, tilbyr han å koble til en personlig plass. Så mange måter å gjenkjenne spam.

Som PCInpact rating, dette er ikke første gang at HADOPI ansikter å sende slik korrespondanse. I mai 2010, da den myndighet ikke hadde sendt sin første vakt, har enkelte brukere forklart allerede fått falske meldinger. En måned senere, er de ekte spam forsøker å villede den franske Internett.

På den tiden HADOPI advarte Internett-brukere. Eric Walter, generalsekretær i HADOPI deretter hevdet at " crooks prøver å tjene ved å sirkulere spam og filer som krever penger. Post anbefaling av HADOPI vil være enkel og registrert slik at spam ikke har navnet på brukeren. I alle fall vil de ikke be om personlige eller banktjenester data, og heller ikke krever noen forbindelse til en såkalt plattform med sikker kredittkort og passord ".Redigert 12.07.2012 på 10:17