Android for Work: Google presser selskaper i Android armer

Shop of forretningsapplikasjoner, separasjon av virksomheten og personlige mellomrom, integrasjon med konsoll styring av markedet programmer, Google opp til plate for å tiltrekke seg selskaper.

Google lanserer Android for Work, En løsning av data management på Android-smarttelefoner og nettbrett, enten gitt av selskapet eller innført av de ansatte som en del av en politikk for Bring Your Own Device (BYOD). Basert på blant annet Samsung Knox løsning, er prinsippet å skape et faglig miljø og andre ansatte på samme mobil, nytt tilbud fra Google sikrer bedriftens data ved å isolere private aktører, potensielt skadelig.

Android for Work

Selv om Android har mer enn 81,5% av den globale håndsett markedet (IDC), selskaper i stor grad plébiscitent Apple-enheter. Ifølge Good Technology, en ledende leverandør av applikasjonsforvaltning løsning, ville Android representerer mindre enn en tredjedel av enheter som brukes av sine kunder.

Separat forretnings- og personlig


For å berolige bedrifter og sikre sine data, Android for Work kombinerer tre elementer. Den første er en dedikert og sikker plass på mobilen, der selskapet installerer sine applikasjoner. To tilfeller deretter presentere seg selv. Hvis smarttelefoner og nettbrett som kjører Lollipop 5.0, den nyeste versjonen av Android, har de opprinnelig kryptert virtuelt rom der selskapet kan distribuere programvaren sin. Når installert forretningsapplikasjoner, det vises sammen med personlige anvendelser av den ansatte, identifisert av en pellet som representerer en koffert.

Hvis enhetene er utstyrt versjoner Ice Cream Sandwich, må Jelly Bean og Android Kitkat (før Lollipop) selskapet laste ned Android for Work-kunde. Dette genererer en kryptert plass hvor den ansatte finner sin e-post, kalender, kontakter, dokumenter, en sikker versjon av Chrome. Det har også tilgang til profesjonell bruk.

Android for Work

Allerede kompatibel med syv EMM markedsløsninger


Entydig administrere disse enhetene og dataene de inneholder, må administratoren være basert på en sentralisert konsoll, andre elementAndroid for Work. Profiladministrasjon, slette data eller til og med fjernlåsen kan gjøres via administrasjonskonsollen Google Apps for Business, gi bedrifter dedikerte servere på stedet.

Selskapene kan også bruke markedsløsninger som Airwatch, Blackberry, Citrix, MaaS360, SAP, MobileIron og Soti. I dette tilfellet, for å muliggjøre Android for Work, administrator må opprette hvis det har ennå ikke, til en Google-konto felt koble styring tjenesteleverandøren av mobilitet av hans valg til tjenester Google Play. Derfor kan det samhandle med Android for Work fra sin tredje konsollen ledelse applikasjoner og terminaler.

Android for Work

I fotsporene til Apple


Det tredje elementet er en virksomhet program butikk, kalt Google Play for Work. Det identifiserer forretningspartnere utviklet for Android-programmer, inkludert Adobe, Box, Concur, Salesforce, SAP og suksessfaktorer. Det er fra denne plassen at selskaper presse sin egen programvare.

Det er nettopp på forretningsapplikasjoner som Google nå må fokusere sin innsats. En sti allerede tatt av hovedkonkurrenten Apple. I juli 2014 har konsernet inngått samarbeid med IBM for å utvikle forretningsapplikasjoner til virksomhetssektorer distribusjon, helsevesen, bank, administrasjon, transport eller telekommunikasjon . Slutten av 2014, ti av disse programmene var tilgjengelige. Femten flere programmer bør bli utgitt av våren 2015. Etter hvert har de to selskapene planlegger å lansere en hundre programvare for iPhone og iPad.les også
  • Blackberry Balanse for faglig og personlig smarttelefon
  • Samsung distribuerer Knox verktøy i versjon 2.0
  • Blackberry tilbyr Sikker arbeidsplass for iOS og Android
Redigert på 03/20/2015 ved 03:02