Den berømte laser barberhøvel … kastet ut Kickstarter

Skuffende, har Skarp Razor blitt fjernet fra Kickstarter. Det vil prøve lykken på Indiegogo.

Det har vært mye blekk, laser barberhøvel. Og også en masse penger: 4000000, takket være støtte fra mer enn 20 000 mennesker, sannsynligvis et flertall av menn drømmer å avslutte ild barberblad. Bortsett fra at crowdfunding-plattform har endelig avgjort at dette Skarp Razor ikke holde sitt løfte, og ble fjernet fra sitt nettsted. I så fall vil selskapet ikke får noe av 4.000.000.

Skarp hadde vakre varsle medlemmer kickstarter at tiden brukes laserstrålen var ennå ikke klar for en verdig barbering av navnet, mange kommandoer er parter og folk vil ikke få noen refusjon. For plattformen, er det et brudd på reglene, krever hver prototype tilbudt organer er funksjonelle. Men den unge oppstart har ikke sagt sitt siste ord.

Umiddelbart rangel Kickstarter, gikk hun for å presentere sitt prosjekt til konkurrerende plattform Indiegogo, hvor det allerede har samlet inn nesten 100 000 dollar i løpet av mindre enn 10 timer, støttet av 700 personer. Oppstarten prøver å tilby en ny sjanse til et publikum nå mer enn noen gang delt mellom håp og skuffelse.


Flock-02-10-15

Les også:
  • Barbering laser snart være en realitet på badet

Redigert på 10/16/2015 10:40