Orange vil også bli en bank

Mobiloperatøren Orange vil skape Bank i samarbeid med Groupama. Ambisjonen er å skape en elektronisk bank, som er tilgjengelig for det meste på mobilen.

Groupama og Orange inngås eksklusive forhandlinger for å opprette en ny enhet. Ideen til den sittende er å sette opp en bank, nett og mobil. For å oppnå dette, bekrefter Orange statement det til hensikt å erverve 65% av Groupama Banque.

Programmet for tjenestene som tilbys, Orange Bank lover å utføre de daglige aktivitetene til banker (uttak, innskudd ...), men også en del reservert for sparing, kreditt, samt forsikring. Lanseringen av plattformen er planlagt til begynnelsen av 2017 i Frankrike. Til slutt, bør andre land som Spania og Belgia kunne bruke denne nye finansielle tjenester.

I det siste, har Orange allerede utplassert tjenester av denne typen med Orange Penger i Afrika (pengeoverføring) eller Orange FINANSE Polen. Derfor operatøren vil bli plassert i direkte konkurranse med Fortuneo Boursorama og andre Hei Bank. Målet er å tilby en helt papirløs verktøy med lavere avgifter i noen konvensjonelle banker.

Orange logo
les også
  • Orange vil åpne en mobil nettbank i Frankrike i 2016
  • Bank Afrika: det nye ansiktet til Orange
  • Oppstarten finans organisere å riste banker
  • Bankene er endelig komme inn i crowdfunding
  • Yomoni ønsker å demokratisere og automatisere formuesforvaltning
Redigert på 01/05/2016 ved 09:51