Protonmail, anti-NSA sikker webmail, er tilgjengelig i beta

Gitt avsløringer om praksisen til etterretningsorganisasjoner, selskapet kvantitative data Solutions S. A. utviklet sin egen sikre webmail. Kalt protonmail, er det for tiden tilgjengelig i beta.

Protonmail er så strengt fokusert meldingstjeneste rundt sikkerheten til brukeren. Sistnevnte ble designet av CERN ingeniører (CERN), Harvard og MIT irritert av NSA praksis. Laget sa at ingen metadataene er samlet som IP-adressen eller tidspunktet for tilkoblingen.

protonmail

Protonmail ble først arrangert i Sveits. Dette betyr at dataene av Internett-brukere er beskyttet av Swiss Federal Data Protection Act og lover sveitsiske Federal Data Protection Ordinance, som er ansett som spesielt strenge. Sveits også imot flere og flere selskaper som spesialiserer seg på private meldinger: Blackphone, Threema, myEnigma ... På sin hjemmeside, forklarer protonmail team som " bare et mandat gitt av distriktsretten i Genève eller den føderale høyesterett kan kreve oss å avsløre den lille informasjonen vi har om brukeren ".

Webmailen har to passord. Den første autentiserer brukeren å returnere hans boksen mens andre passord er aldri overført til servere i selskapet. Den brukes til å dekryptere brukerdataene direkte gjennom nettleseren. Det vil være nødvendig for ikke å glemme siden det kan gjenopprettes.

protonmail

Protonmail kan sende krypterte meldinger (AES, RSA, OpenPGP) til samme type Yahoo!, Gmail eller Outlook-kontoer. Mottakerne vil motta en link til meldingen dekryptere i nettleseren etter inn et passord tidligere delt mellom de to partene.

I likhet med de flyktige øyeblikksmeldinger, sendte meldinger slettes automatisk i løpet av timer med lesing. Det er avsender som velger dette alternativet i skrivevinduet.

Protonmail er for tiden tilgjengelig i beta. For å finne mer informasjon og test avtale tjeneste på denne siden.

protonmail


Redigert på 05/19/2014 10:20