Windows 10: antall puber vil dobles

Microsoft har besluttet å styrke den kommersielle siden av Start-menyen i Windows 10, snart viser 10 puber i stedet for 5. Noen brukere kan angre Windows 8.


5 annonseplass i Start-menyen Microsoft har bestemt seg for å flytte til 10. OEMs vil være i stand til å vise 10 "fliser" salgsfremmende, fører enten til pre-installerte programmer på PCen, eller til andre applikasjoner på Windows Store. Denne nyheten vil dukke opp med oppdateringen "Birthday". Til gjengjeld vil antallet statiske programvare senkes 17-12.

  • Start-menyen i Windows vil endre 10-årsjubileum
  • Windows 10: Microsoft tvinger begynner å se

Med 300 millioner aktive installasjoner - tvunget av automatisk laste ned - og et mål på 1 milliard, er synligheten av disse annonsene kolossal. Det er enighet om at Microsoft ønsker å dra nytte av det ... snuoperasjonen mellom Windows 8 og Windows 10 er slående: mens han hadde bestemt seg for å fjerne den ikoniske Start-menyen, har det ikke bare gjenopprettet, men har muligheten til å lage en ny inntektskilde.

forskanset reklame?


I sin teknisk dokumentasjon, understreker utgiveren at søknader som fremmes i dette rommet er valgt etter geografiske kriterier (språk, vi forestille). Den uttalte målsetning er at brukerne oppdager "høy kvalitet" programmer og "relevant" i sitt område. Microsoft, men at disse annonser kan være "helt avinstallert" ... men synes klart at bare selskaper kan gjøre.


Windows 10 Start reklameEndring i antall reklameinnstikk i Start-menyen i Windows 10.
  • Windows 10: oppmerksomhet til oppdaterings
  • Last ned Windows 10 "terskel 2"

I mellomtiden inviterer vi deg til å besøke vår veiledning hvis du ønsker å deaktivere disse annonsene i din nåværende versjon av Windows 10. Og for å prøve å gjenta operasjonen når du har oppdateringen.


Les:
  • Hvordan fjerne reklame fra Start-menyen
  • Slik forhindrer du automatisk installasjon av Windows 10
  • Windows 10: 10 våre viktige tips ... og mye mer!
Redigert på 18/05/2016 kl 10:02