Kodi 17: oppdage sin viden revisited grensesnitt

Mediespilleren Kodi, tidligere XBMC har nylig dratt nytte av en oppdatering for å oppgradere til versjon 16. Men det er i neste versjon at programvaren vil radikalt endre utseendet, takket være et tema som står i kontrast til den historiske .


Kodi 16, med kodenavnet " Jarvis "Har akkurat kommet ut at versjon 17 (eller" krypton ") Styre spissen av nesen. Med det, er det et nytt emne (eller hud Engelsk) skjer. Estuary, hans kallenavn, og revamps programvaren vil bli installert som standard på Kodi 17.

Presentert av programvaren av nettstedet, betyr dette grensesnittet ikke endre prinsippet om Kodi resterende programvare for indeksere mediefiler (filmer, serier, musikk eller bilder), rangere dem og lese dem. Imidlertid er navigasjon kraftig forbedret, og det generelle utseendet mer moderne.

Estuary er utviklet for bruk på datamaskiner og mediasentre, mens mobile enheter har sitt eget grensesnitt, Estouchy, som vil være på iOS og Android.

Du kan allerede nå laste ned Kodi 17 fra vår depotet for å teste den nye programvaren utseende. Men vær forsiktig: det er ikke stabilt, så langt fra den endelige versjonen.

Les også:
  • Kodi: 16,0 tilgjengelig i finalen
Redigert på 03/09/2016 ved 12:55